Nog 3 weken Kinderen aan de slag op Paleis het Loo

Nog tot en met eind augustus kunnen kinderen ‘Aan de slag!’ in de koninklijke ontwerpstudio op Paleis Het Loo. Ze maken kennis met vier koninklijke beroepen om vervolgens zelf aan de slag te gaan. Deelname is, op vertoon van een geldig entreebewijs, gratis. Aanmelden niet nodig.

Rob Voss Fotografie

Rob Voss Fotografie

Kindertentoonstelling

In de kindertentoonstelling (5-12 jaar) zijn uiteenlopende koninklijke objecten uit het paleis te zien, van stoelen, jurken en hoedjes tot een koninklijk gedekte tafel. De makers hiervan, de meubelmaker, tuinvrouw, kledingontwerper en kok, stellen zich graag aan de kinderen voor. Daarna gaan zij in de ontwerpstudio onder andere op koninklijke wijze de tafel dekken of een eigen japon ontwerpen.

 

 

Ook zijn tot eind augustus nog de presentatie ‘Zomerjurkjes van de prinsesjes Wilhelmina & Juliana’ en de expositie ‘Koninklijke foto’s door Vincent Mentzel’ te zien. Op woensdag, zaterdag en zondag zijn er rondleidingen naar het paleisdak.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.