Eindelijk een nieuw en uniek accommodatieconcept in de bergen!

Een unieke ervaring om samen te beleven en te delen, zelfs voor één nacht… Voor deze winter staat er een echte revolutie voor een verblijf in de bergen op het programma: de opening van Moontain, een mix van een hotel en een jeugdherberg van de nieuwe generatie. Moontain biedt een nieuwe manier om uw wintersportvakantie te beleven.

Moontain

Moontain

Moontain gebruikt de laatste technologieën en is ultra-connected. Gezelligheid, uitwisseling van gedachten en het samen beleven staan centraal in het concept en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
Moontain ligt midden tussen de naaldbomen in het hart van het groene skigebied van Oz en Oisans (Isère) en het biedt een directe toegang, met ski’s al onder de voeten, tot het prachtige skigebied van Alpe D’Huez.

 

 

Met het aantrekkelijk geprijsde en op maat verzorgde aanbod, dat uit allerlei activiteiten en vrijetijdsbestedingen voor iedereen bestaat, richt Moontain zich op alle doelgroepen: globetrotters, gezinnen, stelletjes, vriendengroepen, individuele avonturiers, natuurliefhebbers….iedereen wordt van harte uitgenodigd om naar deze nieuwe design accommodatie te komen om dingen samen te beleven en te delen. In feite is alles hier gericht op het luisteren naar elkaar en het zich openstellen voor anderen, van het ontwerp en de bouw van de accommodatie tot aan de aangeboden diensten, en dat in een gezellige en vriendelijke sfeer.

 

 

Moontain biedt een unieke accommodatie met een twintigtal kamers, bestaande uit 2 t/m 20 bedden, met een verzorgde en hedendaagse inrichting. Vergeet de vaak verplichte huurperiodes van zaterdag t/m zaterdag en geniet gewoon voor 1 of meerdere dagen van Moontain. Zin in een break en plezier zijn niet gebonden aan een specifieke aankomstdag!

Men heeft de keuze tussen individuele premium kamers of gedeelde kamers met andere reizigers, welke men echter ook privé kan gebruiken samen met het gezin of met vrienden. Sommige kamers hebben gestapelde bedden, terwijl andere kamers met een woongedeelte ingericht zijn. Kortom, iedereen vindt hier zijn geluk en kan hier zijn eigen verblijf creëren.

Reserveringen zijn mogelijk vanaf de maand september, wanneer ook de internetsite gelanceerd zal worden.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.