The Langham hotel in Londen serveert een ‘high tea voor kinderen’

Vanaf 1 augustus serveert The Langham hotel in Londen, het eerste ‘Children’s Afternoon Tea’ in samenwerking met Hamleys. Deze ‘high tea voor kinderen’ maakt deel uit van een reeks initiatieven, gericht op families, van het op Regent Street gevestigde Grand Hotel.

Een ‘high tea voor kinderen’?

Ja, deze high tea wordt geserveerd aan kinderen tot en met 12 jaar. Elke kind krijgt bij de thee een gratis Hamleys teddybeer cadeau, een giveaway en herinnering aan hun thee en eventueel het verblijf in The Langham. De thee wordt gemaakt door Cherish Finden, Executive Chef, samen met Chris King, Executive Chef in het hotel in London. De ‘afternoon tea’ is een feest van kleur en leuke creaties ontworpen om tot de verbeelding van kinderen te spreken. De traditionele high tea sandwiches worden geserveerd in de vorm van een Jigsaw puzzel. De zoetigheden bestaan uit een carrousel Cup Cake Swirl, een lichte vanille biscuit gedrenkt in citroen siroop versierd met een carrousel paard. Een Cookie Monster Makaron die op smaak is gebracht met Blueberry bubblegum, een opwindende smaakcombinatie! Daarnaast chocolate mousse gemaakt van Maltezers en natuurlijk de Langham Chocolate Milk. Dit alles zorgt voor een bijzondere ervaring aangezien het wordt geserveerd met een bolletje vanille-ijs. Het feest wordt afgesloten met een zakje zoete, klassieke snoepjes!

 

 

De Britse hotels weten hoe ze een ‘high tea’ moeten serveren met veel oog voor vaak perfecte details! Kijk ook maar eens naar de foto’s van de ‘Pret-a-Portea met een fashionista twist‘ waar wij vorig jaar van hebben genoten. De meeste high-end hotels hebben hun eigen ‘high tea’ vaak met een thema. Dus als je op zoek bent naar inspiratie voor een high tea in jouw bedrijf, verwen jezelf en je familie met een tripje naar Londen! Als je alleen een paar van hun geweldige details toevoegt, verras je je gasten al enorm!

Dit bericht verscheen eerder op www.horecatrends.com/the-langham-hotel-londen-serveert-high-tea-kinderen

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.