Alle hens aan dek voor de WaterReijk Wandel3Daagse van Paasloo!

De Nijmeegse vierdaagse is nog maar net achter de rug of ervaren wandelaars maken zich al weer op om het eerste weekend van september drie dagen te gaan wandelen in het prachtige gebied rond Paasloo. Vrijdag, zaterdag en zondag worden elke dag drie verschillende routes uitgezet in het landschap van de stuwwallen, de Weerribben en de Linde. Hoog en laag, nat en droog. Uniek in Nederland!

De 3daagse van Paasloo

De 3daagse van Paasloo

De voorbereidingen zijn in volle gang, routes worden ontworpen en nagemeten, rustpunten bepaald en vergunningen aangevraagd. Alle hens aan dek voor het bestuur van de Wandel3Daagse, daarbij geholpen door vele vrijwilligers! Maar extra handen zijn altijd welkom (www.ww3d.nl)!

 

 

De campings, groepsverblijven en bed & breakfasts in en rond Paasloo verwelkomen wandelaars uit heel Nederland. Ook meedoen? Via de site kan iedereen zich inschrijven voor de WaterReijk Wandel3Daagse 2016.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.