Nederlandse vrouw scoort een 8 in badkleding

Goed nieuws voor de Nederlandse vrouw. Uit het vakantieonderzoek van reisorganisatie Corendon blijkt dat de man zijn partner in badkleding gemiddeld een 8 geeft. Vrouwen kunnen deze zomer dus met een gerust hart aan het strand of zwembad liggen. Hun verschijning wordt door hun partners met een dikke voldoende gewaardeerd; de Nederlandse vrouw word beoordeelt met een 8,06.
corendon-vakantieonderzoek

Nederlandse man mag er ook wezen

Ruim 70% van de vrouwen geeft in het vakantieonderzoek aan dat ze het belangrijk vinden hoe hun partner eruit ziet in badkleding. Ze vinden het niet alleen belangrijk, ze waarderen hun partners ook met een vrij hoog cijfer. Hoewel iets minder hoog dan bij de vrouwen, de Nederlandse man krijgt in badkleding van zijn vrouw gemiddeld een 7,73.

 

 

Er goed uitzien in zwemkleding belangrijk voor Nederlanders

We mogen weer met z’n allen naar de sportschool. Nederlanders vinden het belangrijk dat hun partner er goed uit ziet in zwemkleding. Van de vrouwen vindt maar liefst 85% het belangrijk dat hun partner er goed uit ziet op het strand of aan het zwembad.

 

 

Corendon Vakantie Onderzoek

Corendon onderzoekt continu de wensen en het gedrag van de Nederlandse vakantieganger. Deze informatie gebruikt de reisorganisatie om haar gasten een nóg betere reiservaring te geven. Aan het Corendon Vakantie Onderzoek 2016 deden 912 respondenten mee. Zij beantwoordden vragen in de categorieën: In het vliegtuig – Relaties – Last Minutes – Only Adult vakanties en Zwemmen.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.