Dit is het beste uitje van Nederland

Het beste uitje van Nederland is volgens reviews op Zoover de ballonvaart van de Luchtreiziger in Vlaardingen. Met een waarderingscijfer 9,32 wordt een middag in de lucht als hoogste gewaardeerd. De uitkomst is gebaseerd op ruim 6.000 reviews op bezienswaardigheden en attracties. Op een tweede plek staat Adventure Park Hellendoorn. Safaripark de Beekse Bergen staat op nummer drie.

De top tien uitjes van Zoover

De top tien uitjes van Zoover

Nederland heeft veel te bieden aan vakantieliefhebbers in eigen land. Het aanbod is divers, net zoals de lijst van de top tien best gewaardeerde uitjes. Opvallend is dat Nederlandse attractieparken en wellness centra de top tien lijst domineren. Van drukte en entertainment naar ontspanning en rust, zo is er voor ieder wat wils.

 

 

Zorgeloos op uitje

In de zomermaanden is topdrukte bij toeristische attracties herkenbaar. Voorkom stress door goed voorbereid op pad te gaan. Koop online de kaartjes om lange wacht rijen te voorkomen. Bekijk aanbiedingen en arrangementen om financiële teleurstellingen tegen te gaan en plan voorafgaand de route in verband met vele wegwerkzaamheden in de zomerperiode.

 

 

3. Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek

De reviews op Zoover liegen er niet om. “Het park is uniek en met een bezoek aan Beekse Bergen krijg je echt het Afrika-gevoel.” Het park krijgt daarom ook een 9,07 op Zoover.nl.

In het Safaripark kun je een echte safari beleven te midden van meer dan 1.400 wilde dieren. Je hebt de keuze uit verschillende safarivormen en de mogelijkheid de Big Five te spotten!

Tip: Altijd als een baby olifantje willen zien? Olifant Punda is eindelijk bevallen! Je kunt het babyolifantje Madiba dus gaan bewonderen.

2. Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een echt familiepretpark en krijgt een 9,1 van de reviewers op Zoover. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein, wachttijden voor attracties zijn kort en het park is goed onderhouden.

Tip: Wil je ook naar het slidepark voor de tofste glijbanen? Dat kan, maar alleen in combinatie met een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Combi-tickets zijn online of via de kassa verkrijgbaar.

 

 

1. De Luchtreiziger Ballonvaarten in Vlaardingen

En het best gewaardeerde dagje uit in Nederland is… een ballonvaart! De ballonvaarten van De Luchtreiziger worden met een 9,32 onder andere omschreven met de woorden: ‘Geweldig’ en ‘spectaculair & avontuurlijk’. De Luchtreiziger geeft adembenemende ballonvaarten boven Zuid-Holland. Doe deze zomer eens wat anders en stap in een luchtballon. Dit wordt een onvergetelijk avontuur!

Het beste uitje van Nederland

Het beste uitje van Nederland

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.