Bakkum Vertelt telt af

Nog 3 weken en de vijfde editie van Bakkum Vertelt begint. Op 3 augustus wordt er afgetrapt met verhalenverteller Sahand Sahebdevani en Ot Azoj. Tot en met 6 augustus is het een festival vol met theater, singer-songwriters, bands en lekker eten en drinken.

Bakkum vertelt

Bakkum vertelt

Er is ook dit jaar weer voor ieder wat wils op het verhalenfestival Bakkum Vertelt op Camping Bakkum. Theater voor de allerkleinsten door Thetater Tweekant en de Toru Noru Compagny. Elke dag wordt afgesloten met toffe bands, Ot Azoj op woensdag, La Garçon op donderdag, Sinas op vrijdag en Maison du Malheur komt het festival op zaterdagavond spetterend afsluiten.

 

 

Met verschillende singer-songwriters zoals Rosemarijn Strijker en Florian Wolff wordt het ook weer genieten.

Cabaret

Lachen doen we met Martijn Kardol die met zijn programma Jongensboek prijzen won tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival in 2015 en de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival in 2016.
Isabel Nolte komt met ONDERWEG een muzikale cabareteske show geven.

 

 

Workshops

Zelf aan de slag tijdens workshops van Tune4u, Gail Meijer (fotografie) of Liedfs (poëzie). Of eerste hulp ontvangen bij het afmaken van uw verhaal van de Verhalendames tijdens La Vie en Prose.

Foodtrucks

Lekker eten mag op het festival natuurlijk niet ontbreken. Van Saladebar tot Vive le vin en van Eetschuur tot Pasta Joe. Wat denkt u van Spelty pannekoeken of heerlijke verse koffie van Roast Beans?

Het beloofd een fantastisch festival te worden. Veel diverse optredens, 4 dagen lang op 1 locatie; Openluchttheater De Pan op Camping Bakkum.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.