Kinderen ontdekken eigen talenten in Val Gardena deze zomer

Een familievakantie in Val Gardena, gelegen in het hart van de Dolomieten (Italië), is een groot avontuur. Families hoeven zich geen dag vervelen, want iedere dag valt er weer iets nieuws te leren en te ontdekken. De drie pittoreske dorpjes Ortisei, St. Christina en Selva Gardena vormen het ideale uitgangspunt voor een actieve, ontspannen vakantie.

Actief doen met de kinderen in Val Gardena

Actief doen met de kinderen in Val Gardena

Zo kun je tijdens GEO Caching op jacht gaan naar verborgen schatten, een klimcursus voor beginners volgen of een wandeling afsluiten met een barbecue boven op de berg.Gasten die in een ‘Val Gardena Active’ accommodatie verblijven, kunnen gratis of voor een gereduceerd tarief gebruik maken van alle activiteiten.

Val Gardena Active biedt jong en oud dagelijks tal van activiteiten en mogelijkheden voor een actieve zomervakantie in de bergen. Het wekelijkse aanbod varieert van sportieve tot culturele excursies. Iedere dag staat er een andere activiteit op het speciale ‘Val Gardena Kids Active’-programma’.

 

 

Jong geleerd is oud gedaan
Fietsen op de fietspaden door de stad of ‘offroad’ door de Nederlandse bossen is net iets anders dan mountainbiken in de bergen. In Val Gardena leer je alle vaardigheden en skills. Ben je een echte ranger? Dan bak je je eigen brood boven een kampvuur aan de voet van magische ruïnes in natuurpark Puez Odle. En als echte avonturier ga je natuurlijk op zoek naar verborgen schatten tijdens een GEO Caching speurtocht.

Liever alleen met het gezin op pad? Val Gardena Active stelt ook een activiteitenprogramma op maat samen. Met deze individuele programma’s geniet je met het hele gezin van een perfecte vakantie.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.