De perfecte tussenstop op weg naar het zuiden

In Baden-Württemberg kun je overnachten in een camper, slaapvat, boomhut of herderswagen. Een tussenstop in de gastvrije regio tussen Heidelberg, Stuttgart en Rothenburg ob der Tauber met originele overnachtingsmogelijkheden, heerlijke specialiteiten en bijzondere belevenissen vormt het ideale begin van je vakantie. Via de snelwegen A5, A6, A8 en A81 zijn de locaties ook met de camper goed bereikbaar. Verder is het een uitstekend wandel- en fietsgebied.

Bijzonder overnachten in Baden-Württemberg

Bijzonder overnachten in Baden-Württemberg

Bijzondere overnachtingen

Met de camper

Meer dan 100 staanplaatsen en ruim opgezette campings midden in de natuur, bij een meertje of in de buurt van gezellige vakwerkstadjes, vormen een goede uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht in de regio. Zes routevoorstellen met de thema’s Familie & kinderen, Regionaal genieten, Burchten, kastelen & kloosters, Vakwerk & stedelijke cultuur, Limes & Romeinen en Wellness bieden voor iedereen een passend aanbod. De routes zijn te downloaden via de website www.fietsen-zuiden.nl onder het kopje arrangementen.

Overnachten in een camper in Baden-Württemberg

Overnachten in een camper in Baden-Württemberg

 

 

In een slaapvat

In deze regio, die bekendstaat om zijn uitstekende rode wijn, kun je op een originele manier overnachten in slaapvaten. Overnachten in een comfortabel houten vat is bijvoorbeeld mogelijk op de camping Breitenauer See. www.radsüden.de/Info/Campingpark_Breitenauer_See

Overnachten in een slaapvat in Baden-Württemberg

Overnachten in een slaapvat in Baden-Württemberg

 

 

Boomhut of herderswagen

Na een geweldige dag in het avonturenpark en wildpark Tripsdill kun je de nacht doorbrengen in comfortabele herderswagens op de chique glamping, of juist in avontuurlijke boomhutten. www.radsüden.de/Info/Erlebnispark_und_Wildparadies_Tripsdrill_mit_Natur-Resort

Tip voor cultuurliefhebbers

De 30e Hohenloher Kultursommer biedt tot 25 september een veelzijdig programma, van kamerconcerten en kasteelserenades tot leuke middagconcerten en concerten voor gezinnen met kinderen. De concerten vinden plaats in historische kerken, kastelen en kloosters. www.hohenloher-kultursommer.de

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.