Een dagje vakantie in de Tropen, net over de grens in Euskirchen

Onder het motto ‘Mijn paradijs. Onder palmen.’ staat de bezoekers van de Thermen & Badewelt Euskirchen een vakantiewereld van absolute topklasse te wachten. Het enorme subtropische zwemparadijs met saunacomplex ligt tussen de Eifel en Bonn.
aussenbereich

In het Palmenparadies zorgen meer dan 500 echte palmen en de tropische temperaturen voor puur vakantiegevoel. Ontspanning en weldadige momenten zijn ook gegarandeerd in de Vitaltherme met 11 unieke thematische sauna-highlights. De kers op de taart is het gratis programma met zo`n 80 activiteiten per dag, zoals opgietingen, peelings en aquafitcursussen.

Wegdromen tussen de palmen

In het Palmenparadies (vanaf 16 jaar, kleine kinderen t/m 3 jaar gratis) gaat Caribische levensvreugde gepaard met de schoonheid van de Zuidzee. Onder het gigantische panoramadak dat kan worden geopend staan meer dan 500 exotische palmen langs de ‘grote lagune’ met aangrenzend het grote buitenbad. Het palmenparadijs in Nordrhein-Westalen nodigt uit om te ontspannen op een van de loungers met jets of te genieten van de weldadige stralen van de massagejets en neksproeiers. Een fruitige cocktail in de hand maakt het tropisch vakantiegevoel helemaal af. Een bad in een van de drie bekkens met heilzame mineralen is goed voor lichaam en geest. Gezinnen met kinderen zijn elke zaterdag tot 18 uur van harte welkom in het exotische Palmenparadies.

palmenparadies

 

LEES OOK DIT: TEXT

 

 

 

Unieke wellnesservaring in de Vitaltherme & Sauna

Beleef in de Vitaltherme & Sauna een buitengewone saunacultuur in een prettige omgeving. Laat u verwennen in de verschillende thematische sauna´s, zoals de Indiase Taj Mahal-sauna of de Moorse Alhambra-sauna en geniet van aromatische geuren en bijzondere opgietingen. Het middelpunt van de Vitaltherme & Sauna wordt gevormd door de stijlvolle rustoase onder palmen. Bij goed weer gaat het panoramadak open. Na de weldadige warmte volgt een verfrissende afkoeling onder de indrukwekkende aronskelk-douche, in het kristalwaterbekken (ca. 24°C) of in het dompelbad. Bij een duik in de ‘Blaue Lagune’ (ca. 33°C) kijkt u uit over de grote natuurvijver met eigen aanlegsteigers.

alhambra

Meer informatie: www.badewelt-euskirchen.de/nl

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.