Revolutionair programma Chefs (R)Evolution

Op zondag 18 en maandag 19 september 2016 vindt de derde editie plaats van ‘Chefs (R)Evolution’, het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival, in en rondom De Librije en Theater De Spiegel te Zwolle Deze wordt georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer van Restaurant De Librije in samenwerking met het team van Port Culinaire en Thomas & Carola Ruhl. De top van internationale chefs maken hun opwachting tijdens dit culinaire festival. Geniet van de spectaculaire line-up op zondag 18 & maandag 19 september.

Line-up opening en internationale kookdemonstraties

Zondag 18 september 2016

Opening: discussie over de toekomst van gastvrijheid met onder andere Thérèse Boer

  • Jonnie Boer*** Restaurant De Librije, Nederland Nr. 38 World’s 50 Best Restaurants
  • Mauro Colagreco** Restaurant Mirazur, Frankrijk Nr. 6 World’s 50 Best Restaurants
  • Rasmus Kofoed*** Geranium, Denemarken Nr. 28 World’s 50 Best Restaurants
  • Magnus Ek** Oaken, Zweden

 

 

Maandag 19 september 2016

  • Virgilio Martinez* Central, Peru Nr. 4 World’s 50 Best Restaurants
  • Eneko Atxa*** Azurmendi, Spanje Nr. 16 World’s 50 Best Restaurants
  • Vladimir Mukhin White Rabbit, Rusland Nr. 18 World’s 50 Best Restaurants
  • Joachim Wissler*** Vendôme, Duitsland Nr. 35 World’s 50 Best Restaurants
  • Tanja Grandits** Stucki, Zwitserland Köchin des Jahres 2014

Geniet tijdens deze kookdemonstraties van een ongekend culinair spektakel, waarbij deze internationale sterrenchefs hun keuken en persoonlijke kwaliteiten gaan tonen. De presentatie is in handen van Hans Steenbergen, trendwatcher/ hoofdredacteur van Food Inspiration.

BOERenmarkt XL

Gasten zijn naast de internationale kookdemonstraties ook van harte welkom op het gratis toegankelijke BOERenmarkt XL, waarbij er op een laagdrempelige wijze kennisgemaakt wordt met het rijke assortiment aan producten en ingrediënten van Nederlandse bodem. Ontdek de (wijn)boeren en verschillende ambachtelijke leveranciers van Jonnie en Thérèse Boer met daarbij een fijne selectie Alliance-chefs. Deze chefs bereiden de heerlijkste gerechtjes in samenwerking met een van de boeren, waarbij er voor een mooi prijsje hun culinaire creaties en bijpassende wijnen geproefd kan worden.

Kaartverkoop

Kaarten voor de kookdemonstraties zijn te bestellen via www.chefsrevolution.com en Theater De Spiegel. De toegangskaarten kosten € 49,95 per persoon per dag en € 79,95 per persoon voor beide dagen. De BOERenmarkt XL is gratis toegankelijk.

chefsrevolution-zwolle

 

 

Partners

Chefs (R)Evolution 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdpartners AEG, Alliance Gastronomique, Big Green Egg, Buscaglione Espresso, Fine Dining Experience, Hanos, Henriot Champagne, Koninklijke Euroma, Lindenhoff BV, Rational, Schmidt Zeevis, VanDrie Group Kalfsvlees, Wensink Mercedes-Benz, Wijnkooperij De Lange, Zwolle Marketing, Vechtdal Overijssel, Salland Marketing en IJsseldelta.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.