Beleef de Nickelodeon Buitenspeeldag in Plaswijckpark

Begin je zomervakantie goed en kom op zondag 10 juli naar Plaswijckpark! Deze dag is er van 10.00 tot 18.00 uur een heel gaaf evenement, namelijk: de Nickelodeon Buitenspeeldag! Nickelodeon organiseert in samenwerking met Chiquita Banana een grote tour door Europa om het buiten spelen onder de aandacht te brengen.

De Nickelodeon Buitenspeeldag

De Nickelodeon Buitenspeeldag

De tour gaat naast Nederland door België, Duitsland, Griekenland, Italië, Zweden en Zwitserland. Plaswijckpark is één van de locaties in Nederland waar zij hun buitenspeeldorp van ongeveer 300 m2 neer zullen zetten.

 

 

Wat is er allemaal te doen?

Er zijn diverse speelhoeken waar o.a. geverfd en geknutseld kan worden, je kunt gaan dansen in de Disco Ananas, bananen ‘voeren’ aan grote opblaasbare apen, klimmen op de Bananenberg, fruit verzamelen terwijl je aan een bungeekoord vastzit en geschminkt worden als één van je favoriete Nickelodeon karakter.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.