Eerste vlucht Vueling op Eindhoven Airport

Vueling en Eindhoven Airport vieren vandaag de eerste Vuelingvlucht tussen Barcelona en Eindhoven. De Vuelingpassagiers werden feestelijk verwelkomd op de 2e grootste luchthaven van Nederland. Zowel tijdens de zomer als tijdens de winter biedt de maatschappij deze nieuwe route aan.

Paëlla bij de eerste vlucht van Vueling

Paëlla bij de eerste vlucht van Vueling

Vueling zal in de zomer wekelijks 4 keer per week vanuit Eindhoven naar Barcelona vliegen. Tijdens de winter zullen er 3 verbindingen per week zijn met de thuishaven van de maatschappij. Vueling biedt gedurende de zomer 24.744 stoelen aan op de verbinding Eindhoven – Barcelona.

 

 

Paëlla en een eresaluut

Eindhoven Airport, de 2e luchthaven van Nederland, verwelkomde vandaag voor het eerst een Vuelingtoestel op haar landingsbaan. Vlucht VY8394 vanuit Barcelona werd om 15:00 uur ontvangen met een eresaluut en de passagiers van vlucht VY8395 naar Barcelona ontvingen aan de gate een unieke Eindhoven – Barcelona draagtas. Niet enkel de Vuelingpassagiers genoten van deze speciale dag; aan de ingang van de luchthaven werden in totaal 1000 porties paëlla uitgedeeld aan de reizigers.

 

 

Verhoogde bereikbaarheid

Met deze nieuwe route breidt Vueling niet alleen het aanbod voor haar Nederlandse passagiers uit, ook de Belgische reizigers profiteren mee.

Met de start van de eerste Vueling vluchten vanuit Eindhoven richten we ons op zowel de Nederlandse als de Belgische markt. Dankzij het uitgebreide aanbod heeft de reiziger nu meer keuze en flexibiliteit op vlak van vertrekdata en prijzen.

Wim Melis, Country Manager Vueling.

Vueling zal in juli en augustus wekelijks 4 keer per week vanuit Eindhoven naar Barcelona vliegen. Vanaf oktober zullen er 3 verbindingen per week zijn met de thuishaven van de maatschappij. Vueling biedt jaarlijks 24.744 zetels aan op de verbinding Eindhoven – Barcelona.

 

 

Ontvang dagelijks het laatste nieuws

Ontdek elke dag gratis een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen. (en we sturen geen spam)

Comments are closed.