Fotowedstrijd in teken van ‘Uitzichten’

Kijk uit! Want ‘Uitzichten’ is het thema van de jaarlijkse fotowedstrijd van de Fiets en Wandelbeurs. En natuurlijk zijn er weer fraaie prijzen te winnen voor wie de mooiste panorama’s vastlegt.

Foto: Meinema

Foto: Meinema

Buitenaards mooie bergmassieven op een koude ochtend, het Grote Niets van de woestijn of het silhouet van een Italiaans dorpje tegen een helblauwe lucht. Tijdens een fiets- of wandeltrip krijg je tal van prachtige uitzichten in het vizier. Houd de camera altijd binnen handbereik en… wees creatief. We laten de invulling van dit thema helemaal aan jou over.

Foto: Debbie Gosselink

Foto: Debbie Gosselink

Nominaties

Het uploaden van foto’s kan vanaf begin december via Zoom.nl. Vervolgens nomineert een jury vijftien inzendingen, die op 11 en 12 februari 2017 tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs Utrecht te bewonderen zijn. Bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete ‘uitzichten’ en bepalen zo de eindwinnaars.

 

 

Foto: Stefan Maas

Foto: Stefan Maas

Op Zoom.nl en Fietsenwandelbeurs.nl zijn vanaf 1 november 2016 de prijzen te bekijken. Laat deze zomer de mooiste uitzichten niet aan je voorbijgaan en doe mee voor de eer en de prijzen!

 

 

De Fiets en Wandelbeurzen zijn de grootste indoor events in Europa voor fietsers en wandelaars met in totaal circa 40.000 bezoekers. In 2017 zijn er edities in Jaarbeurs Utrecht (11-12 februari) en Flanders Expo in Gent (18-19 februari).

Foto: Stefan Maas

Foto: Stefan Maas

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.