21 redenen om Minnesota te ontdekken

Explore Minnesota, het toerisme promotie bureau van de Amerikanase staat Minnesota, heeft een mooie infographic gemaakt. Deze geeft jou 21 reden om Minnesota te ontdekken.
Dan Anderson

Land of 10.000 Lakes

Naast het feit dat de staat het “Land of 10.000 Lakes” (officieel 11.842 meren) is, zijn de 4 verschillende seizoenen van Minnesota heeft een andere aantrekkingskracht. Elk seizoen heeft zijn eigen bijzondere genoegens.

 

 

Van drukke binnensteden tot ongerepte wildernis, van dennenbossen tot het platte land, en van historische bezienswaardigheden tot moderne attracties. Minnesota is ongelooflijk divers. Elk jaar ontdekken miljoenen reizigers wat “The Nord Star State” prachtig maakt in de winter, charmant in de lente, ontspannen in de zomer en pittoresk in de herfst.

 

 

Minnesota biedt alles

Volgens de infographic van Explore Minnesota zijn er 500 golfbanen, bijna 30.000 kilometer lange rivieren waar je kunt vissen en 6 nationale parken die het “National Park Service Centennial 2016” vieren. En dat is nog maar het begin. Of je mu opzoek bent naar de ultieme mannenvakantie, het perfecte vrouwenuitje, een familie rondreis of een weekendje weg voor de cultuur of het nachtleven: Minnesota biedt alles voor iedere reiziger.

Wil jij meer weten over wat Minnesota zo speciaal maakt? Bezoek exploreminnesota.com en volg Minnesota op social media met de hashtag #OnlyinMN

Explore Minnesota Infographic

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.