Innsbruck biedt gratis indrukwekkend programma voor bergwandelaars

Dat is pas service! Alle gasten van Innsbruck en haar 25 vakantiedorpen in de regio kunnen met hun ‘Gästekarte’ gratis de wandelbus gebruiken en kosteloos deelnemen aan het uitgebreide wandelprogramma met allerlei activiteiten. En het aanbod mag er zijn. De bus brengt je direct naar het startpunt van de wandeling.

Wandelen in Innsbruck

Wandelen in Innsbruck

Het eventueel lenen van materiaal is inbegrepen net als de deskundige begeleiding van de berggids, aangesloten bij de bekende Alpinschule Innsbruck (ASI). Bekend over de hele wereld van de goed geleide toeren.

 

 

Wandelingen van alle niveau’s

Deze drie- tot vijf uur lange wandelingen worden van juni tot en eind oktober aangeboden en vaak in de vorm van een combinatie-wandeling waarbij je kunt kiezen uit een lichte toer of een meer uitdagende. Bij beide varianten maak je kennis met de vele facetten die Innsbruck en haar 25 vakantiedorpen in de regio biedt. Wie nog energie over heeft kan in de avond nog deelnemen aan de wandeling met lantarens en muziek. Niet alleen de romantici laten zich betoveren door deze bijzondere wandeling. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

 

 

Alpenark Karwendel

Direct in de omgeving van Innsbruck strekt het Alpenpark Karwendel zich uit. Met ruim 730 km2, een van de grootste natuurlandschappen van Midden Europa. In dit beschermde natuurgebied met het adembenemende landschap wat deels ook hoog alpine gelegen is, vind je zeldzame diersoorten en planten. Het ongerepte stukje natuur is de beloning van elke behoedzame wandelaars en mountainbikers met respect voor de bergen. De bekende internationale langeafstandswandeling Via Alpina die met 5.000 kilometer alle Alpenlanden doorkruist richting de Middellandse Zee loopt dwars door de Karwendel.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.