Dit zijn de finalisten van De Beste Kampvuurmuzikant

Afgelopen zaterdag vonden verspreid over dertien Natuurkampeerterreinen de voorrondes plaats van De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland. Zo’n zeventig muzikanten lieten zich met eigen werk of geslaagde covers van hun beste kant zien en deden een gooi naar een plaatsje in de finale.
beste-kampvuurmuzikant-finale

Voorrondes

Er waren vijf kandidaten geselecteerd per voorronde. Ieder kreeg twintig minuten om het publiek te ontroeren of juist helemaal uit zijn dak te laten gaan. Een jury, bestaande uit mensen uit de (lokale) muziekindustrie of gelieerd aan het Natuurkampeerterrein, had aan het eind van de avond de moeilijke taak een winnaar uit de kiezen.

 

 

Uiteindelijk zijn de volgende muzikanten als winnaars uit de bus gekomen: Lars Koehoorn uit Winschoten, Chez Streets uit Venlo, These People uit Nijmegen, Sven Reus uit Hoogkarspel, SOLOF uit Domburg, Moon Spark uit Barneveld, Mr. Allegaartje & Friends uit Ede, De Rocking Waldo’s uit Deventer, WahRho uit Rotterdam, Wouter van der Wal uit Jorwerd, Scott & Young uit Zwolle, Thijs Augusteijn uit Leeuwarden en Esther Croez & The Ragged Roosters uit Barneveld. Vanwege het uitvallen van de voorronde in Dronten is een wildcard voor de finale uitgedeeld. Deze is gegaan naar Los Hermanos uit Hilversum.

 

 

De veertien finalisten spelen op zaterdag 25 juni in de finale op GroepsNatuurkampeerterrein De Abbert in Dronten, waar meerdere kampvuren in een sfeervolle, bosrijke omgeving voor een podium zullen zorgen. De winnaar van de finale mag optreden op het popfestival Welcome to the Village van 15 t/m 17 juli bij Leeuwarden.

De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland is een initiatief van Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur, die de erkenning, kwaliteitscontrole en promotie van het netwerk van Natuurkampeerterreinen, Trekkershutten en GroepsNatuurkampeerterreinen verzorgt.

Wil je de finale bijwonen? Meld je dan aan via info@degroenekoepel.nl. De entree is gratis. Blijven kamperen is ook mogelijk, tegen een klein tarief. Het aantal plaatsen is beperkt. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.debestekampvuurmuzikant.nl.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.