Hiken op de hoogste berg van Duitsland (2962m)

De Zugspitze is met 2962 meter de hoogste berg van Duitsland en ligt in het zuiden van Beieren, op de grens van Duitsland en Oostenrijk. Het gebied is één van de mooiste en bekendste wandelgebieden van Duitsland en Oostenrijk. Hotel Post Lermoos organiseert hier gegidste bergwandelingen gecombineerd met een luxe verblijf.
hiken-berg-duitsland

Je wandelt in drie mooie tochten om en over de Zugspitze heen en leert de berg van alle kanten kennen. Lieflijke almen, indrukwekkende kloven, kristalheldere bergmeertjes en afwisselend boslandschap: de natuur is hier prachtig.

Wandelroutes

Klimmen is niet nodig want grote hoogteverschillen worden met liften overbrugd. Je kunt kiezen tussen wandelroutes die geschikt zijn voor beginners of voor meer ervaren bergwandelaars. Je gaat ook een keer helemaal naar de top op 3000 meter hoogte met de imposante Tiroler Zugspitzbaan. Op heldere dagen kijk je boven uit over Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Vanaf het panoramaterras zie je de Grossglockner, de Piz Bernina en de tv-toren van München.

 

 

Genieten in Lermoos

Hotel Post in Lermoos combineert op aangename wijze actieve wandeltochten met luxe wellness en culinaire hoogstandjes. De Zugspitz-week bestaat uit drie wandeldagen, een bezoek aan de top en een aantal dagen om te relaxen in de uitgebreide luxe wellness. Zo ben je na een week weer lekker in balans.

 

 

Hotel Post ****S Arrangement Arround the Zugspitze

Zeven overnachtingen in Hotel Post Viersterren Superior, inclusief:

  • Zeven overnachtingen in Hotel Post Suite A voor 2 personen, vanaf € 1295,- p.p.
  • Gourmet-Volpension en Verwen extra’s. Zie Post-Lermoos.at.
  • Drie wandelingen met gids en Post Wandelstokken die je mag houden
  • Adventure ride met de Tiroler Zugspitzbaan en een glas bubbels op de top (3000m)

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.