Vacansoleil Foundation adopteert 3 wensen van Make-A-Wish Nederland

Met originele acties hebben studenten van de Vacansoleil Leisure Academy geld ingezameld voor Make-A-Wish Nederland, een stichting die wensen vervuld van kinderen met een levensbedreigende ziekte. De actie was een initiatief van de Vacansoleil Foundation. Op 23 mei ontvangt Make-A-Wish Nederland op het hoofdkantoor van Vacansoleil een cheque ter waarde van 7500 euro, goed voor 3 wensen.
vacansoleil-foundation-make-a-wish

Kinderwensen

Rijden in een échte brandweerauto, vliegen als Tinkelbel, een ontmoeting met de Power Rangers. Alle kinderen hebben wensen, ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. De vrijwilligers van Make-A-Wish Nederland zetten zich al sinds 1989 in om vele kleine, grote, lieve en stoere wensen uit te laten komen. Zodat ze zich weer kind voelen, en geen patiënt.

 

 

Zingende en goochelende studenten

Dit jaar krijgt de stichting hulp van de Vacansoleil Foundation én van de Vacansoleil Leisure Academy, een mbo-recreatieopleiding met vestigingen in Goes, Breda, Nijmegen, Nieuwegein en Amsterdam. Samen sloegen ze de handen ineen om geld in te zamelen voor dit bijzondere doel. De studenten, die óók les krijgen in het organiseren van liefdadigheidsprojecten, organiseerden vijf benefietavonden waarbij ze zelf op het podium klommen. Met themadiners, livemuziek, dans, cabaret, goochelacts, veilingen en ludieke activiteiten zamelden ze 7500 euro in voor Make-A-Wish Nederland.

 

 

7500 euro voor 3 wensen

Met dit bedrag adopteert de Vacansoleil Foundation drie wensen van 2500 euro. Zo wordt het ingezamelde bedrag direct gekoppeld aan de wensen van drie zieke kinderen. Op 23 mei overhandigt Vacansoleil Foundation-secretaris Sonja van der Vlist een cheque aan vertegenwoordigers van Make-A-Wish Nederland. Dit gebeurt op het hoofdkantoor van Vacansoleil in Eindhoven. Welke wensen er in vervulling gaan, wordt later bekend gemaakt.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.