Ontdek de outdoor fitness scene van New York City

Een citytrip naar New York combineren met een workout en nog steeds wat van de stad zien? Er zijn tal van mogelijkheden om tijdens je bezoek aan NYC de ins & outs van de stad te ontdekken én in shape te blijven. Volg een yogalesje in een van de vele parken of ga kanoën over de Bronx of Hudson River. De vijf boroughs van de stad bieden fijne opties om outdoor aan je conditie te werken.

Een Fit Tour door New York City

Een Fit Tour door New York City

“Fitness is een belangrijk onderdeel in de New Yorkse lifestyle”, aldus Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company. “De outdoor sportmogelijkheden zijn eindeloos: van rennen en fietsen, tot boksen, yoga en kajakken. Genoeg opties dus om lekker buiten te zijn en fit te blijven”.

 

 

Workouts in de parken van NYC

Ontdek de parken van New York en werk samen met BODIESYNERGY aan je conditie met een pittige groepsles fitness of kettlebell in Brooklyn’s Prospect Park. Sightseeing combineren met een workout kan met Fit Tours NYC: ren samen een rondje of doe de zonnegroet op wisselende locaties in Central Park. Start de dag fris en fruitig door lekker te wandelen, stretchen of een gratis lesje Tai Chi in het Fort Tryon Park door NYC Department of Parks en Recreation. New York Road Runners biedt gratis run clinics aan in Staten Island’s Silver Park en Brooklyn’s Marine Park.

 

 

Werk je in het zweet langs de rivieren van NYC

Meer een liefhebber van water? Vaar over de Bronx River met de Bronx River Alliance en train je armen door te kanoën of kajakken. Een andere rivier trotseren met je kayak? Het team van Hudson River Park neemt je mee over de andere iconische rivier van de stad. Werk aan je lichaam en geest met het Outdoor Mind Body Bootcamp van Circuit of Change. Langs de oevers van de Hudson River kom je tot rust met yoga of meditatie of werk je je in het zweet met een lesje martial arts. Leer van een prof! De Miles High Run Club biedt renklassen aan onder leiding van een Olympisch kampioen. Is fitness meer je ding, volg dan een gratis fitness clinic via het November Project op Wards Island of via The Rise NYC in onder andere Washington Square Park, Bryant Park en Williamsbrug Bridge.

 

 

Slapen & sporten

Ook hotels bieden bijzondere workout mogelijkheden. Zo kunnen gasten van INK 48 Manhattan per fiets ontdekken en kun je op de rooftop van The James New York een early bird yogales volgen met een spectaculair uitzicht over de Hudson. Voor bootcampers biedt het Trump International Hotel & Tower een 60 minuten durende sessie aan in Central Park. Hotelgasten die hun sportgear vergeten zijn kunnen bovendien gebruik maken van een gratis leenservice voor vergeten sportbroek, shirts en schoenen.

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.