Kom naar de Kunst en Kitsch dag in Voorschoten

Op zaterdag 21 mei vindt in kerkgebouw Het Kruispunt in de Schoolstraat te Voorschoten een Kunst of Kitsch taxatiedag plaats. Gelijktijdig is er in de Schoolstraat en Kunst & Brocante Markt en kan men de totstandkoming van kunstwerken van dichtbij meemaken en desgewenst het kunstbezit uitbreiden door iets moois aan te schaffen.
markt-voorschoten

Exclusieve kunst

Kunst en Brocante liefhebbers kunnen op deze markt zeker datgene vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn : exclusieve kunst, schilderijen, bronzen vogels, glas sierwerk. fotografie, klein zilverwerk, snuisterijen, prenten, antiquarische boeken, enz. Ook zijn er verzamelobjecten en ‘kunststukken’ uit Grootmoeders Tijd te bewonderen, bv. Verkadealbums van Jac. P. Thijsse, oude Schoolplaten en Landkaarten. Het is zeer de moeite waard om een kijkje te gaan nemen op deze exclusieve Kunst en Kitsch dag. De toegang is gratis. Dit evenement wordt dit jaar voor de derde keer gehouden.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.