Dit is waarom de Jungle Mission in de prijzen is gevallen

De attractie Jungle Mission heeft tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards de prijs van “Beste beleving in de zoo” gewonnen. De awards worden uitgereikt op basis van onlinestemmen en een vakjury. Voor Bellewaerde is het winnen van deze prijs een mooie erkenning voor de typische familieattractie.

De Jungle Mission

De Jungle Mission

Beste beleving in de zoo

Bellewaerde heeft tijdens de uitreiking van de Diamond ThemePark Awards de award gewonnen voor het “Beste beleving in de zoo” met de attractie Jungle Mission. De Diamond ThemePark Awards zijn de oscars van de Belgische & Nederlandse pretparken. De awards worden uitgereikt op basis van online stemmen en een vakjury. Zo’n 45.000 mensen brachten hun stem uit. De vakjury is samengesteld uit pretparkfans uit België en Nederland die minstens 20 parken per jaar bezoeken en dus echte pretparkspecialisten zijn.

Het winnen van deze prijs is voor Bellewaerde een erkenning van de jarenlange inspanningen om steeds opnieuw de bezoekers te verbazen met unieke belevingen voor de hele familie.

 

ZIE OOK: Dit zijn de evenementen van Bellewaerde in 2016

 

Jungle Mission

Jungle Mission is een waterattractie die de hele familie meeneemt op een spannende expeditie naar het hartje van de Jungle. Bellewaerde combineert in deze attractie zijn unieke mix van attracties, dieren en natuur. In Jungle Mission maken de bezoekers een adembenemende boottocht vol van emoties, spanning en ontdekkingen. Voor de realisatie van Jungle Mission in 2011 werd voor het eerst beroep gedaan op de bezoekers van het park en hebben 10 Vlaamse kinderen samen met 5 bekende creatievelingen de attractie mee helpen ontwerpen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.