Wat zijn jouw grootste ergernissen op reis?

Verkeersbureaus.info wil graag weten wat jouw ergernissen zijn op reis. Stoor jij je aan medepassagiers? Of heb je juist de tip om als eerste het vliegtuig in te komen om je bagage kwijt te kunnen? Wat doe jij op de luchthaven voor je vlucht en ben je wel eens iets vergeten bij de douane? We zijn benieuwd naar jouw reiservaring! Doe mee met het het Grote Airport Onderzoek. Als dank voor je deelname kun je één van de 5 Bol.com waardebonnen van €25 winnen.

scherm-campagne-beeld-airport

Wat is je grootste ergernis aan boord van een vliegtuig?

In het Grote Airport Onderzoek wil Verkeersbureaus.info erachter komen wat jij belangrijk vindt bij het vliegen en op een luchthaven. Vind jij eenvoudig je weg naar de gate, ga je duur of juist goedkoop shoppen of baal je van lange wachtrijen?

Win een Bol.com waardebon

Wij verloten deze prijs met een waarde van €25 van Bol.com vijf keer onder alle deelnemers van het onderzoek. Vergeet niet je e-mail adres in te vullen aan het einde van de vragenlijst om kans te maken op deze prijs. Het invullen van de vragen duurt minder dan 5 minuten, start nu het onderzoek.

Heb je nu geen tijd voor het onderzoek? Laat dan hieronder weten wat jouw grootste ergernis aan boord van een vliegtuig is.

[polldaddy poll=9421155]

 

 

 

Comments are closed.