Ontdek hoe tien jaar Ivan Frank wordt gevierd met een jubileumactie

Omdat de sloep Ivan Frank dit jaar zijn tiende seizoen in Amsterdam vaart, koppelt NAUPAR hier een leuke actie aan. “Uit alle mensen die in 2014 en 2015 met de Ivan Frank hebben gevaren, kiezen wij een aantal mensen. Zij krijgen bij een volgende boeking een fles Prosecco cadeau,” aldus directeur Pouwel Slurink.
jubileumactie-ivan-frank-naupar

Jubileumactie

Om te kunnen profiteren van de jubileumactie van NAUPAR, dient de reservering te worden gedaan voor 10 mei aanstaande. “Maar de vaartocht mag nog even op zich laten wachten. Die flesjes blijven nog wel even goed…,” lacht Slurink. “Het gaat erom dat iedereen zijn boeking maakt voor de verjaardag van Ivan Frank,” vervolgt hij. Naast de flesjes Prosecco, mag iedereen die voor 10 mei boekt, ook gratis een uur langer varen. Daarnaast wordt er onder alle boekers geloot; zo heeft men de kans om 50% van de boothuur terug te krijgen óf een € 50,- tegoedbon voor drank te winnen.

 

 

Wie is Ivan?

De Ivan Frank werd in 1964 in Rusland gebouwd om te dienen als reddingssloep bij het fameuze cruiseschip ‘MS Ivan Franko’. Inmiddels is de sloep volledig gerestaureerd en ingericht om haar gasten comfortabel te vervoeren. De boot beschikt over diverse voorzieningen, zoals een toilet en een keuken met barbecue. Ook kan de Ivan Frank bij regenachtig weer volledig worden overdekt.

 

 

NAUPAR Amsterdam

NAUPAR Amsterdam verhuurt luxe sloepen en salonboten aan groepen van 2 tot 175 personen voor vaartochten op het IJ en door de Amsterdamse grachten. De boten worden altijd inclusief schipper verhuurd en daarnaast worden er ook uitgebreide cateringmogelijkheden en diverse arrangementen aangeboden. De tochten zijn geschikt voor onder andere bedrijfsuitjes, familiefeesten en huwelijken.

 

 

Comments are closed.