Win een ‘droomschoolreis’ naar Aviodrome met Singapore Airlines

Singapore Airlines introduceert op 10 mei de hypermoderne Airbus A350-900 op de route tussen Amsterdam en Singapore. Om dit te vieren schrijft de luchtvaartmaatschappij met Luchtvaart-Themapark Aviodrome een wedstrijd uit met als thema ‘Droomvliegtuig van de Toekomst’.
win-schoolreis-aviodrome

Dit is een landelijke wedstrijd waarbij basisschoolleerlingen uit groep 6, 7 en 8 uitgedaagd worden om klassikaal hun eigen ‘Singapore Airlines Droomvliegtuig van de Toekomst’ te ontwerpen. Alle basisscholen ontvingen daartoe deze week een uitnodiging en uitleg.

Schoolreis

De klassen zijn vrij in wat ze bedenken en hoe dit in te dienen. Dat mag digitaal of via een model of ‘mock up’ dat bij Singapore Airlines’ kantoor op Schiphol kan worden ingediend. Kardien de Werker, Sales & Communications Manager Benelux van Singapore Airlines zegt: “In de 43 jaar dat wij de route onderhouden wordt dit het achtste vliegtuigtype dat we introduceren. Wetend dat de jeugd de toekomst heeft, dagen we bewust schoolklassen uit om in de innovatieve geest van Singapore Airlines hun creativiteit de vrije loop te laten. En daarbij de drie meest bijzondere ideeën te belonen met een leerzame leuke schoolreis naar Aviodrome en een geldprijs voor een innovatieproject.” De Werker voegt daar nog aan toe dat in het ontwerp wel de kleuren of het logo van Singapore Airlines verwerkt moet worden.

 

 

Extra geldprijzen

De drie beste inzendingen van het ‘Droomvliegtuig van de Toekomst’ winnen een onvergetelijke schoolreis naar Aviodrome in Lelystad met de hele klas op dinsdag 7 juni 2016. Ze worden per bus van en naar school gebracht. In Aviodrome geven de klassen een korte presentatie van hun idee en ontwerp. Een deskundige jury, waarin vertegenwoordigers van Schiphol, Aviodrome en Singapore Airlines zitting hebben, bepaalt aan de hand van ontwerp en presentatie welke klas met de geldprijzen van respectievelijk € 1000, € 500 en € 250 terug naar school gaat. Deze geldprijs dient door de school besteed te worden aan innovatie.

 

 

 

 

Comments are closed.