Ontdek de video van de Gelderse Streken gemaakt door bezoekers

Ruim een jaar geleden is de hashtag #geldersestreken gelanceerd. Met als doel de leukste, mooiste en gekste herinneringen van de bezoekers én inwoners van de Gelderse streken te verzamelen en met elkaar te delen. Dit gebeurde massaal: er zijn op dit moment op Instagram meer dan 16.000 beelden met bijbehorende verhalen gedeeld.
gelderse-streken-video

Met deze foto’s is een 100% authentieke video gemaakt die de kijker in twee minuten een verfrissend beeld geeft van de Achterhoek, Veluwe, Rivierenland en regio Arnhem Nijmegen.

User Generated Video

De video zet vanaf deze week de Gelderse streken op een bijzondere manier op de kaart. In een flitsend filmpje van enkele honderden Instagrambeelden komen de belangrijkste toeristische thema’s voorbij: fietsen & wandelen, eropuit met kinderen, smaak & genieten, cultuur en evenementen. Ook de Gelderse steden, recreatie op het water en de prachtige natuur komen aan bod. Het zijn de échte foto’s en verhalen van bezoekers en inwoners van de Gelderse streken die deze video zo bijzonder maken. De nieuwe video wordt vanaf vandaag verspreid via verschillende online en social media kanalen.

 

 

Vernieuwend

De vier Gelderse Bureaus voor Toerisme werken intensief samen om het toerisme naar en in de Gelderse regio’s te bevorderen middels de campagne ‘Gelderland levert je mooie streken…’. Daar worden telkens nieuwe technieken voor ingezet. Met deze nieuwe (user generated) video hebben de verhalen en ervaringen van de bezoekers een podium gekregen. Een bijzondere manier op niet alleen de regio te laten zien maar ook om deze ‘makers’ te bedanken en stimuleren om #geldersestreken te blijven gebruiken. Juist deze bezoekers zijn een belangrijk onderdeel van de promotie van de regio. Wie kan nu beter vertellen hoe mooi de regio is dan de bezoekers zelf! Deze strategie zal de komende jaren meer en meer doorgevoerd worden in de marketingactiviteiten van Gelderse streken.

 

 

 

 

Comments are closed.