Ontdek het zojuist geopende Racecircuit Speedvegas in Las Vegas

Onlangs is in Las Vegas een nieuw racecircuit geopend. Speedvegas is een gloednieuw en ultramodern autosportcomplex waar bezoekers kunnen racen in auto’s van exclusieve merken.
speedvegas-las-vegas

Speedvegas

Het racecircuit van Speedvegas is geïnspireerd op Formule 1 circuits en vergelijkbaar met top circuits in de wereld. Het ligt centraal op de Strip in Las Vegas en beslaat een gebied van ruim 1800 vierkante meter. Consumenten die het circuit bezoeken, kunnen in de meest exclusieve auto’s rijden, waaronder Porsche, Ferrari, Lamborghini, Audi en Corvette. Men kan zelf achter het stuur plaatsnemen of kiezen om als bijrijder in te stappen. Op het circuit kunnen snelheden van 320 kilometer per uur behaald worden. Het moderne racecircuit, dat met een investering van 30 miljoen dollar tot stand is gebracht, overbrugt een hoogteverschil van 18 meter. Bezoekers racen door verschillende bochten waaronder diverse “steile kombochten” met hellingen van 20 procent. Uniek aan het circuit is het rechte stuk van 800 meter. Bovendien biedt het complex een bezoekerscentrum met panoramaterras.

 

 

De opening van Speedvegas op 15 april 2016 werd groots aangepakt. De ‘Lady Gaga’ imitator van ‘Legends in Concert’, ’s werelds grootste live show ter ere van de meest beroemde artiesten, opende de dag met het volkslied van de Verenigde Staten. Het circuit werd daarna officieel geopend door de oprichters Aaron Fessler en Tom Mizzone die door een symbolisch lint raceten van de beroemde dance crew Jabbawockeez. De dansers staan bekend als de winnaar van MTV’s TV show ‘America’s Best Dance Crew’. De eerste honderd bezoekers werden op de openingsdag uitgenodigd om het circuit kosteloos te testen. Al ruim voor de opening ontving Speedvegas een award. Eind 2015 werd de prijs voor ‘Coolest New Travel Product’ van de North American Journeys (NAJ) op de RTO Summit, een evenement voor internationale touroperators, toegekend aan Speedvegas.

 

 

 

 

Comments are closed.