Ren door King’s Landing

Blokkeer 30 april en 1 mei voor een trip naar Dubrovnik. Tijdens de Du Motion Runner Days krijg je de kans om te rennen over de stadsmuren van Dubrovnik. Hier zijn veel scénes uit de populaire tv-serie Game of Thrones opgenomen.
du-motion-runner-day

Du Motion Dubrovnik Runner Days

Na de allereerste succesvolle editie vorig jaar vind ook dit jaar weer de ‘Du Motion Dubrovnik Runner Days’ plaats; een 2-daags sportevenement dat renners uit maar liefst 34 verschillende landen aantrekt. Bijvoorbeeld voor de halve marathon, de “Run the Wall” race op de oude stadsmuren, de “Kids” race of de “5K-Fun Run” voor het goede doel. De organisatie van het evenement heeft er bovendien voor gezorgd dat alle geregistreerde renners gratis toegang krijgen tot de stadsmuren, musea, openbaar vervoer, een trip naar Lokrum en speciale aanbiedingen voor accommodatie ontvangen. Reden genoeg om Dubrovnik in Kroatië te ontdekken!

 

ZIE OOK: Achter de schermen bij Game of Thrones in Kroatië

 

Dubrovnik wordt ook wel de parel van de Adriatische zee genoemd en staat bekend om zijn vele verborgen schatten. De stad is een groot openluchtmuseum.

 

 

Dubrovnik is bijvoorbeeld omringd door een 1940 meter lange Middeleeuwse stadsmuur en wordt beschermd door UNESCO. Een Game of Thrones Tour langs alle opname-locaties behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De rijke historie, het milde klimaat, toegankelijke ligging en de traditionele gastvrijheid maken Dubrovnik een gewilde bestemming voor toeristen.
dubrovnik-runner-days

 

 

Comments are closed.