Dit zijn de winnaars van de Zoover Awards 2016

In het Westergastheater in Amsterdam zijn gisteravond, tijdens een sfeervolle Award Show, de Zoover Awards uitgereikt. De consument heeft gedurende 6 weken massaal haar waardevolle stem laten gelden waardoor de Zoover Awards wordt betiteld als dé consumentenprijs binnen de reisbranche. Binnen de elf categorieën hebben meer dan 150 reisorganisaties gestreden voor de titel ‘beste’ of ‘populairste’ reisaanbieder van 2016.
zoover-awards-2016

De populairste reisorganisatie is de organisatie met de meeste stemmen en de beste reisorganisatie behaalde het hoogste waarderingscijfer. Een belangrijke én nieuwe award van de avond, die van meest klantvriendelijke reisaanbieder, is dit jaar gewonnen door Prettig Reizen.

Solmar populairste zonvakantieaanbieder

Op het gebied van zonvakanties is Solmar het meest populair bij de consument. Zij haalden de meeste stemmen. Prettig Reizen is bekroond als beste omdat zij gemiddeld het hoogste cijfer kregen.

Populairste online reisbureau

Vakantiediscounter wint de Award voor populairste online reisbureau terwijl Tjingo ervandoor gaat met de award voor beste online reisbureau.

 

ZIE OOK: Nederlanders vinden Londen de beste Europese stad om te shoppen

 

The Travel Club is populairste én beste reisbureauketen

Alleen in de categorie reisbureauketen gaat de Zoover Award voor zowel populairste als beste reisbureauketen naar dezelfde winnaar. De consument beloont The Travel Club met een dubbele Award.

Meeste stemmen voor Landal Greenparks

De Zoover Award voor populairste vakantiebungalowpark aanbieder is gewonnen door Landal Greenparks. Zij krijgen de meeste stemmen binnen hun eigen categorie. Tevens kreeg Landal Greenparks het voor elkaar om veruit de meeste stemmen van alle reisaanbieder te verzamelen.

 

 

Fletcher Hotel populairste hotelketen – NH Hotels de beste

Fletcher Hotels is met een grote meerderheid van de stemmen de populairste in de categorie hotelketen. NH Hotels kreeg het hoogste consumentencijfer en is daarmee de beste hotelketen.

Winnaarsoverzicht in de elf categorieën:
winnaars-zoover-awards-2016

 

 

Comments are closed.