Beleef Koningsdag vol actie en avontuur!

Het meest actieve verjaardagsfeestje van Koning Willem-Alexander wordt ongetwijfeld gevierd in De Uithof in Den Haag. Ongeacht wat de weergoden voor ons in petto hebben, organiseert De Uithof op 27 april een Koningsdagactie met drie sportieve activiteiten naar keuze voor het feesttarief van € 25,-. Vrijwel alle sport- en spelactiviteiten in De Uithof maken deel uit van de actie, waaronder karten, ijskarten, snowboarden, skiën, lasergamen, bungee soccer en sumo-worstelen. Kom in je leukste oranje-outfit naar De Uithof of als Koning Willem-Alexander look-a-like en maak tevens kans op de prijs voor beste geklede feestganger.

Vier Koningsdag op de Uithof in Den Haag

Vier Koningsdag op de Uithof in Den Haag

De Uithof is op Koningsdag geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Voor het Koningsdagtarief kun je totaal drie activiteiten doen, geschikt voor jong en oud. Dit zijn er maximaal twee uit de selectie karten, ijskarten, snowboarden en skiën, en een tot drie uit de opties lasergamen, bungee soccer en sumo-worstelen. Met uitzondering van ijskarten, zijn alle andere sporten en spellen geschikt voor kinderen en volwassenen. Voor ijskarten geldt een minimale lengte van 1.60 meter. Om teleurstellingen te voorkomen, is het verplicht het (ijs)karten van te voren te reserveren vanwege de beperkte capaciteit.

 

ZIE OOK: Gemeentemuseum Den Haag maakt grootste Mondriaantentoonstelling ooit in Brazilië

 

HappyKids in de meivakantie

Gedurende de hele meivakantie staat de sneeuwbaan bol van de acties. Kinderen van 3 t/m 12 jaar verbeteren hun vaardigheden op de ski’s of snowboard tijdens de HappyKids week. Van maandag 2 mei t/m vrijdag 6 mei (excl. donderdag 5 mei) krijgen ze dagelijks een uur skiles, afgestemd op hun eigen niveau, leeftijd en ervaring. Voor de allerkleinsten wordt een apart deel van de piste afgezet, zodat zij ongestoord en veilig hun eigen gang kunnen gaan. De laatste dag van de cursus wordt feestelijk afgesloten met een diploma- en medaille-uitreiking, een broodje of snack en een bezoek aan de springkussens in de Kidszone. Deelname aan de HappyKids week kost € 59,50. Huur van materiaal is € 14,50 voor de week.

 

 

Freestyle Friday 29 april

Vrijdag 29 april staat in het teken van Freestyle Friday. Hèt moment waarop boarders en skiërs naar De Uithof komen om hun beste tricks te showen. Voor deze avond worden extra obstakels op de sneeuwbaan gecreëerd, daarnaast is er een Big Airbag om zonder risico al je tricks te oefenen.

 

 

Comments are closed.