Wie zijn de kandidaten voor de Beste Kampvuurmuzikant?

Iedereen die houdt van kamperen, staren in een vuurtje en wegdromen op mooie muziek moet op zaterdag 28 mei op de Natuurkampeerterreinen zijn. Op veertien Natuurkampeerterreinen worden die dag voorrondes gehouden voor De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland.

logo-beste-kampvuurmuzikant

De afgelopen tijd konden muzikanten zich opgeven om deel te nemen aan deze bijzondere wedstrijd. Vandaag zijn de kandidaten en de locaties waar ze spelen bekendgemaakt.

Mondharmonica’s en mandolines

Per voorronde nemen vijf muzikanten het tegen elkaar op. Ze krijgen elk twintig minuten de tijd om hun talent te etaleren. Bij de inschrijvingen zitten vooral acts met zang en gitaar, maar ook mondharmonica’s, mandolines en doedelzakken zullen op 28 mei de revue passeren. Alle muziek is akoestisch en passend bij de sfeer van een Natuurkampeerterrein.

rond-het-kampvuur

 

ZIE OOK: Dit is dé Beste Kampvuurmuzikant van Nederland

 

Finale

De jury zal de acts beoordelen op muzikale kwaliteit en het effect op het publiek. Een goede kampvuurmuzikant kan zijn publiek ontroeren of juist opzwepen. De winnaars van de voorrondes worden dezelfde avond nog bekendgemaakt en gaan door naar de finale op zaterdag 25 juni op GroepsNatuurkampeerterrein De Abbert in Dronten. De complete lijst van kandidaten is hier te vinden.

 

 

Welcome to the Village

De winnaar van de finale mag zich De Beste Kampvuurmuzikant van Nederland noemen en mag optreden op het internationale popfestival Welcome to the Village dat op 15 t/m 17 juli wordt gehouden in recreatiegebied Groene Ster bij Leeuwarden.

kampvuur-gitaar

Bijwonen

Wie de voorrondes wil bijwonen, kan zich aanmelden bij de beheerder van het betreffende terrein. Wil je ook blijven kamperen, reserveer dan tijdig een plekje. Om te kamperen op de Natuurkampeerterreinen is de Natuurkampeerkaart verplicht. Deze is aan te schaffen via www.natuurkampeerterreinen.nl, op de terreinen zelf, of bij ANWB, Bever en diverse (reis)boekhandels.
De voorrondes beginnen op alle locaties om 20.00 uur. Zie ook: www.debestekampvuurmuzikant.nl.

natuurkampeerterreinen-logo

 

 

Comments are closed.