Waarom huur jij een auto in het buitenland?

Waarvoor huur jij een auto? Waar boek jij het liefst en is het merk huurauto belangrijk voor jou? Ook als je nog nooit een auto hebt gehuurd horen we dat graag. Doe mee met het het Grote Huurauto Onderzoek. Als dank voor je deelname kun je één week gratis parkeren op Schiphol winnen.
Doe mee met het Grote Huurauto Onderzoek

Wat is de belangrijkste reden voor een buitenlandse huurauto?

In het Grote Huurauto Onderzoek wil Verkeersbureaus.info erachter komen wat jij belangrijk vindt bij het huren van een auto. Is het gemak, status of een passie voor gevoel van vrijheid? Ben je loyaal aan 1 merk of boek je altijd de goedkoopste auto?
grote-huurauto-onderzoek-passion-drive

Gratis parkeren op Schiphol

Wij verloten deze prijs met een waarde van €75 van Quickparking.nl vijf keer onder alle deelnemers van het onderzoek. Je ontvangt bovendien altijd een kortingscode. Hiermee ontvang je €7,50 korting op je op je volgende huurauto! Vergeet niet je e-mail adres in te vullen aan het einde van de vragenlijst om je vouchercode direct te ontvangen. Het invullen van de vragen duurt minder dan 5 minuten, start nu het onderzoek.

Heb je nu geen tijd? Laat dan hieronder weten wat de belangrijkste reden is voor jou om een autoverhuurbedrijf te kiezen.

[polldaddy poll=9370720]

 

Het team van Verkeersbureaus.info

 

 

Comments are closed.