Kom erachter hoe de Eindhoven Airport Run 2016 is verlopen

Op 3 april heeft de 3e Eindhoven Airport Run met veel succes plaatsgevonden. Circa 1.700 deelnemers hadden zich voor het evenement ingeschreven. De Eindhoven Airport Run 2016 bestond uit een 5 en 13,4 kilometer parcours en een kidsrun van 1,5 kilometer. Alle deelnemers maakten aan de hand van hun startnummer kans op diverse prijzen, zoals tickets, cadeaubonnen, parfums, verrassingspakketten, hardloopschoenen en dinerbonnen.

De Eindhoven Airport Run 2016

De Eindhoven Airport Run 2016

De organisatie van de Eindhoven Airport Run, die in handen is van Eindhoven Airport N.V. en Golazo Sports SX, blikt wederom tevreden terug op een geslaagd event.

 

ZIE OOK: Grootschalige verbeteringen Eindhoven Airport

 

Hardlopen is voor velen lopers niet langer alleen een sport, maar ook een sociale bezigheid met familie en vrienden en vaak ook een beleving. Of je nu hardloper bent of supporter een run is voor iedereen een inspirerend evenement. Het is enorm leuk om de omgeving op deze manier te betrekken bij de luchthaven. De luchthaven wil graag volgend jaar op zondag 2 april een vervolg geven aan dit geweldig sportieve evenement.

Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport

 

 

Comments are closed.