Dit is er nieuw op Landgoed de Biestheuvel

De lente is in aantocht; er zijn al enkele mooie dagen geweest en vele komen er nog aan. Een mooie gelegenheid om de fiets te pakken en de Kempen te ontdekken. Bij Landgoed de Biestheuvel zijn de terrassen geopend; van woensdag tot en met zondag bent u welkom tussen 12-17 uur voor een hapje en een drankje.

De Biestheuvel

De Biestheuvel

Een nieuwe kok betekent een nieuwe kaart; kom dus genieten van een plateau met worst en kaas of ambachtelijk gebakken brood met kaas, zalm of boerenham. Meer zin in een maaltijdsalade of trek in een ijsje? Rijdt dan het terras bij Landgoed de Biestheuvel vooral niet voorbij.

 

ZIE OOK: De Keukenhof, een paradijs voor kinderen

 

Er is volop vermaak voor de kinderen bij Landgoed de Biestheuvel; de speeltuinen zijn helemaal vernieuwd en hebben nu meer en andere speeltoestellen; de airtrampoline staat vlakbij de glijbaan, rekstok, vogelnestschommel en een uitdagend klim- en klauterparcours. Er is meer te beleven voor de kids want er is nu het nieuwe ‘Betoverende Reuzendoolhof’. Midden in de natuur, dwaal je door het doolhof en daar kom je de leukste, spannendste en bekendste sprookjesfiguren tegen. Het Betoverende Reuzendoolhof is geschikt voor kinderen tot acht jaar en voor één euro beleef je de spannendste avonturen, terwijl papa en mama lekker op het terras ontspannen genieten van hun versnapering.

 

 

Er is volop vermaak voor de kinderen bij Landgoed de Biestheuvel; de speeltuinen zijn helemaal vernieuwd en hebben nu meer en andere speeltoestellen; de airtrampoline staat vlakbij de glijbaan, rekstok, vogelnestschommel en een uitdagend klim- en klauterparcours. Er is meer te beleven voor de kids want er is nu het nieuwe ‘Betoverende Reuzendoolhof’. Midden in de natuur, dwaal je door het doolhof en daar kom je de leukste, spannendste en bekendste sprookjesfiguren tegen. Het Betoverende Reuzendoolhof is geschikt voor kinderen tot acht jaar en voor één euro beleef je de spannendste avonturen, terwijl papa en mama lekker op het terras ontspannen genieten van hun versnapering.

 

 

Comments are closed.