Mega Mindy wegens groot succes opnieuw in Plopsa Indoor Coevorden

Na een groot succes tijdens de voorjaarsvakantie is Mega Mindy ook komend Paasweekend terug in Plopsa Indoor Coevorden. De Superheldin is opnieuw te bewonderen tijdens een unieke liveshow vol dans en plezier met haar bekendste hits!

Megamindy in Plopsa Indoor Coevorden

Megamindy in Plopsa Indoor Coevorden

Al jaren gedroomd om met haar op de foto te staan? Voor deze speciale gelegenheid maakt Mega Mindy graag tijd voor de kleine en grote fans. Vraag haar zeker enkele tips om ook een superheld te worden. Een echt unicum, dus mis dit zeker niet!

 

ZIE OOK: Plopsa trakteert abonnees op gigantisch feest

 

“Ik ben helemaal klaar om opnieuw Plopsa Indoor Coevorden te laten dansen en zingen” aldus Mega Mindy. “Ik kijk er naar uit om de kinderen te ontmoeten en leuke foto’s te maken tijdens de Meet & Greet.”

 

 

De liveshow van Mega Mindy is inbegrepen in de toegangsprijs van een dagje plezier. Tickets kunnen gekocht worden via de webshop www.plopsa.nl. Een ticket geeft toegang tot meer dan twintig indoorattracties én het optreden van Mega Mindy. Dit event is in samenwerking met Het Land van ANWB.

Comments are closed.