Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event gaan niet door na aanslagen in Brussel

Als gevolg van de aanslagen in Brussel heeft Jaarbeurs besloten de beurzen Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event die op 23 en 24 maart zouden plaatsvinden in Brussels Expo niet door te laten gaan.
brussel-aanslagen-afgelast

De beurzen zouden morgen (23 maart) om 9.30 uur de deuren openen. Zo’n 150 exposanten hadden een stand op de beursvloer. Zij zijn zojuist per e-mail en Twitter geïnformeerd. De beurs zal worden verschoven naar een nog te bepalen tijdstip.

Beurzen

Infosecurity.be is de Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Storage Expo gaat over dataopslag en -beheer. The Tooling Event is een beurs voor IT-managers en IT-professionals op het gebied van IT-beheer. De beurzen worden georganiseerd door Jaarbeurs. De meest actuele informatie staat op de websites.

 

ZIE OOK: Geen Thalys treinen na aanslagen in Brussel

 

Uiteraard hebben we met afschuw kennis genomen van het verschrikkelijke nieuws over de aanslagen in Brussel. We realiseren ons hoezeer dit België ontwricht. We volgen het nieuws op de voet en leven mee.

 

 

Comments are closed.