Seabourn biedt combireizen naar Europa aan

Seabourn biedt deze zomer een ruime waaier van combinatiereizen in Europa aan. Zo kunnen gasten extra besparen en meer bestemmingen verkennen. Van de fenomenale Franse, Spaanse en Italiaanse kust tot de schilderachtige Griekse eilanden of de indrukwekkende Noorse fjorden. Gasten die twee of meer cruises combineren, besparen tot wel 15 procent extra.

Met Seabourn op een combireis door Europa

Met Seabourn op een combireis door Europa

“Veel van onze cruises in Europa zijn zevendaagse cruises, maar kunnen worden gecombineerd tot reizen van twee of vier weken. Gasten kunnen dus vaarroutes samenstellen, waarbij ze heel wat bestemmingen kunnen bezoeken,” aldus John Delaney, Senior Vice-President Global Marketing & Sales bij Seabourn. “Onze combireizen zijn ideaal voor wie veel mooie bestemmingen aan de Middellandse Zee of in Noord-Europa wil ontdekken.”

 

ZIE OOK: Seabourn pakt in 2015 uit met nieuwste ultraluxueuze vloot van Europa

 

Enkele voorbeelden van Seabourn combireizen in Europa in 2016

Tijdens 14-daagse combireizen doorkruist Seabourn Odyssey het oosten van de Middellandse Zee. ‘Egeïsche Odyssey’ is een rondreis vanuit Athene (Piraeus) naar Barcelona op 28 mei, 25 juni, 23 juli, 20 augustus, 17 september en 15 oktober 2016. Gasten kunnen in maar liefst 13 havens aan wal gaan en genieten zonder het betalen van een toeslag van het exclusieve Seabourn Avondevent in Efeze, een klassiek privéconcert in de eeuwenoude ruïnes onder een sterrenhemel. ‘Eilanden in de Adriatische en Egeïsche Zee’ zijn 14-daagse cruises van Venetië naar Istanbul op 18 juni, 16 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober 2016, met stops in 13 havens, inclusief het Seabourn Avondevent in Efeze, evenals een Marina Day in Primosten (Kroatië) aan de Dalmatische kust.

 

 

Seabourn Sojourn verkent het westen van de Middellandse Zee tijdens een 21-daagse rondreis ‘Mediterrane Nachten’ vanuit Monte Carlo. Het cruiseschip vertrekt op 11 augustus en 6 oktober 2016, en meert aan in 18 pittoreske havens en steden aan de Spaanse en Franse kust, de schitterende Amalfikust in Italië en idyllische eilanden zoals Malta, Corsica en Sardinië. Ook staan twee Marina Days op het programma, in Amalfi en San Remo (Italië).

In Noord-Europa biedt Seabourn Quest 21-daagse combireizen aan tussen Stockholm en Kopenhagen op 21 en 28 mei, 18 en 25 juni 2016. Op deze reizen worden de majestueuze Noorse fjorden ontdekt, het beste wat Scandinavië en de Baltische staten te bieden hebben. Het wordt een adembenemende cruise langs de fjorden met een driedaags bezoek aan Sint-Petersburg. Op deze cruise kunnen gasten ook de populaire excursies “Ventures by Seabourn” maken. Dit is een innovatief optioneel programma van excursies per motorboot of kajak onder leiding van het Seabourn Quest-expeditieteam, bestaande uit gerespecteerde natuurkenners, biologen, wetenschappelijke en historische experts. ‘’Ventures by Seabourn’’ is beschikbaar in een aantal geselecteerde havens. Vanaf het uitklapbare watersportplatform kunnen gasten langs geweldige wateren en fjorden naar afgelegen inhammen en wondermooie eilanden varen met stevige, stabiele opblaasbare motorboten of in tweepersoonskajaks peddelen.

 

 

Bovendien omvat het Europese programma van Seabourn voor het seizoen 2016 stops in een aantal havens die Unesco-werelderfgoed herbergen. De passagiers kunnen tijdens optionele werelderfgoed-excursies die historische sites bezoeken of deelnemen aan speciale ontdekkingsexcursies met een exclusief programma, ontwikkeld in samenwerking met managers van Unesco-werelderfgoedsites en toeristische experts.

Tijdens het Europese seizoen genieten gasten van unieke ervaringen die ze alleen bij Seabourn vinden. Zo bieden de drie schepen in verschillende havens rond de Middellandse Zee en in Noord-Europa de populaire excursie “Shopping with the Chef” aan, waarbij gasten de chef-kok vergezellen op lokale markten om meer te weten te komen over de lokale producten en met eigen ogen te zien hoe de meest verse ingrediënten worden geselecteerd voor verfijnde gerechten aan boord. Aan boord van Seabourn Sojourn en Seabourn Odyssey kunnen gasten een “Marina Day” beleven: gratis watersporten vanuit het opengevouwen watersportplatform van het schip in een schilderachtige haven in de Middellandse Zee.

Bij hun ingebruikname (Seabourn Odyssey in 2009, Seabourn Sojourn in 2010 en Seabourn Quest in 2011) oogstten de drie cruiseschepen lovende kritieken voor de vernieuwing die ze in het luxe-cruisesegment teweegbrachten. De schepen onderscheiden zich door ruime, zorgvuldig ingerichte suites, meestal met een eigen veranda, culinaire ervaringen in een keur aan restaurants, open bars overal op het schip, heerlijke wijn bij de lunch en het avondeten, een bekroonde persoonlijke service en een ontspannen, gezellige sfeer. Met hun 32.000 ton en elk slechts 458 gasten, bieden de schepen een ratio aan ruimte per gast die tot de hoogste van de sector behoort. De gasten wacht een heel persoonlijke service met bijna één personeelslid per passagier.

Comments are closed.