Twee vliegen in één klap bij Aviodrome

Luchtvaart-Themapark Aviodrome presenteert op zaterdag 26 maart een grote luchtvaartbeurs. De burgerluchtvaart én de militaire luchtvaart staan dan centraal. Alle facetten van de luchtvaart en daaraan gerelateerde hobby’s worden belicht. Bezoekers kunnen speciale tickets aanschaffen die ook recht geven op toegang tot het museum.

Tijdens de luchtvaartbeurs op 26 maart is natuurlijk ook het museum van Aviodrome te bezoeken. Zo slaan bezoekers twee vliegen in één klap. Foto: Aviodrome

Tijdens de luchtvaartbeurs op 26 maart is natuurlijk ook het museum van Aviodrome te bezoeken. Zo slaan bezoekers twee vliegen in één klap. Foto: Aviodrome

Luchtvaart-Themapark Aviodrome en de beurszalen zijn van 10.00 tot 17.00 uur geopend voor het publiek. Bezoekers vinden er alles op het gebied van burgerluchtvaart en militaire luchtvaart! Verenigingen, clubs en stichtingen presenteren zich aan het publiek.

 

ZIE OOK: Bezoekers Aviodrome vliegen met een raket

 

Daarnaast worden er allerlei items (boeken, bouwdozen, modellen, verzamelingen) tentoongesteld en te koop aangeboden. Natuurlijk is tijdens de beurs ook het museum te bezichtigen. Maar let wel op: de tijd vliegt namelijk bij Aviodrome!

 

 

Tickets

Bezoekers van de luchtvaartbeurs kunnen gebruik maken van een gereduceerd tarief. De speciale e-tickets (alleen geldig op 26 maart) kosten 9,95 euro en zijn verkrijgbaar via de webshop van Aviodrome.

Comments are closed.