Dit zijn dé kleine dingen die een hotelovernachting groots maken

Een vakantie is dé manier om even helemaal weg te zijn. Naast de activiteiten die je wel – óf juist niet – onderneemt, is er een belangrijke rol voor de hotelkamer weggelegd om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Het zijn namelijk de kleine dingen van je hotelkamer die je verblijf zo aangenaam maken. Omdat je er waarschijnlijk nog nooit bij stil hebt gestaan, telt Hotels.com™ de zeven kleine voordelen van een hotelkamer. Wie het kleine immers niet eert…
newyork-zwembad-stel

Een bar aan huis

Hoe gemakkelijk is het om in de chique hotelbar een drankje te drinken, terwijl je kamer in hetzelfde pand is? Een groot pluspunt is tevens dat veel hotels een mooi dakterras met indrukwekkend uitzicht bieden.

 

ZIE OOK: Mobiele app van Hotels.com verbetert boekingservaring met nieuwe 3D Touch-technologie

 

Alle toiletartikelen in miniformaat

Schattige, kleine flesje shampoo, conditioner en bodylotion plus een aantal kleine pakjes, zoals een douchemuts of een naaisetje. Je kunt zo je eigen unboxing video maken!

 

 

Goed bereikbaar met WiFi

Je hoeft niets en niemand te missen; hotels beschikken doorgaans over goede WiFi, waardoor je op vakantie toch dicht bij huis bent. Als je dat wilt tenminste…

Iets lekkers uit de minibar bij de hand

De minibar is gevuld met de lekkerste zoutjes en chocolade voor de lekkere trek. Ook vind je in deze kleine ijskast heerlijke, koude drankjes. Ach, op vakantie heb je best wat lekkers verdiend, toch?

Een mysterieus opgeruimde kamer

Je kamer is op mysterieuze wijze brandschoon en opgeruimd als jij terugkomt van een dagje op het strand of de piste. Had je dat thuis ook maar…
vrouw-bed-hotel

Het grote, zachte hotelbed

Je armen en benen spreiden en de rand van het bed niet raken, fluweelzachte kussens en knisperende, schone dekens; het is alsof je op wolken slaapt in een hotelbed.

Een frisse ochtendduik

Hoe lekker is het om de dag te beginnen met een frisse duik in het zwembad? Of toch maar eerst langs het ontbijtbuffet om alles behalve een saaie boterham met pindakaas te eten?

Comments are closed.