Voordelig voorjaarsskiën in Val Gardena

Val Gardena (Gröden, Italië) zet voorjaarsskiërs in het zonnetje. Van zaterdag 19 maart tot zondag 3 april profiteren lenteskiërs van veel zonuren en aantrekkelijke voordelen in het Italiaanse wintersportdomein. Zo verblijven en skiën kinderen tot 8 jaar gratis, ontvangen oudere kinderen korting of krijgen volwassen een complete skidag cadeau.

Skifahrerinnen sonnen sich im Liegestuhl auf Seceda, im Hintergrund die Berglandschaft

Skifahrerinnen sonnen sich im Liegestuhl auf Seceda, im Hintergrund die Berglandschaft

In het voorjaar genieten wintersporters in Val Gardena in Italië van lange zonnige dagen, witte pistes en talrijke evenementen. Daarnaast heeft het skigebied, in het hart van de Italiaanse Dolomieten, speciaal voor voorjaarsskiërs aantrekkelijke all-in aanbiedingen samengesteld. De zogenoemde ‘Super’-actieweken beginnen op zaterdag 19 maart en eindigen op zondag 3 april.

 

ZIE OOK: Off-piste in Val Gardena

 

Val Gardena SuperSun

Wintersporters die minimaal 7 nachten in Val Gardena verblijven, in een van de partner accommodaties, krijgen de zevende nacht cadeau. Ook ontvangen zij kosteloos één dag skipas en skihuur. Wie een zesdaagse skipas aanschaft (vanaf zondag 20 maart) betaalt namelijk maar voor vijf dagen. Dit geldt ook voor de huur van skimateriaal.

Veel voordeel voor kinderen

Ook families met kinderen profiteren van veel voordelen. Met het ‘Val Gardena Superkids’-arrangement, betalen kinderen tot 8 jaar (geboren na 28 november 2007) helemaal niets voor hun verblijf wanneer zij, bij een verblijf van 7 dagen in een van de partnerhotels, een kamer met de ouders delen. Ook aan de oudere kinderen wordt gedacht; zo ontvangen kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar (geboren na 28 november 2003) 50% korting. Bij een verblijf in een van de appartementen van de partner-accommodaties ontvangen kinderen tot 8 jaar 30% korting en wordt er 15% korting berekend voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

 

 

Skipas-voordeel

Ouders met een kind tot 8 jaar ontvangen een gratis kinderskipas bij aankoop van hun eigen skipas (vanaf zondag 20 maart). Voor kinderen tussen 8 en 12 jaar oud ontvangen zij 50% korting.

Skilessen en skihuur

Alle kinderen tot 12 jaar krijgen 10% korting wanneer zij minimaal 5 dagen skiles nemen. Op de skihuur, ontvangen kinderen tot 12 jaar, 20% korting.

Alle aanbiedingen gelden voor maximaal 2 kinderen. Val Gardena SuperSun-actie geldt niet in combinatie met de Val Gardena Superkids-actie

 

 

Comments are closed.