Beste reisorganisatie komt uit Haarlem

Met het schrijven van meer dan 6.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties heeft de consument in 2015 zijn mening laten weten aan Reisgraag.nl. De best gewaardeerde reisorganisaties en bestemmingen krijgen daarvoor de Reisgraag Award. De best gewaardeerde reisorganisatie in de categorie singlereizen is Crusj uit Haarlem.

De beste reisorganisatie award van Reisgraag

De beste reisorganisatie award van Reisgraag

Crusj reizen heeft een turbulent jaar achter de rug met een verhuizing naar Haarlem en aantal nieuwe bestemmingen, gelukkig heeft dit geen invloed gehad op de kwaliteit van de reizen. Het gemiddelde cijfer is nagenoeg gelijk gebleven, reisorganisatie Crusj werd beoordeeld met gemiddeld een 8,8. Crusj is specialist in het aanbieden van singles reizen voor hoger opgeleide singles. Tijdens de vakantie met Crusj draait alles om Meeting Friends: je gaat alleen op vakantie, maar komt terug met een grotere vrienden/kennissen kring.

 

ZIE OOK: Reisorganisatie Better Places compenseert CO2-uitstoot van al haar reizen

 

Emma Blanchard (eigenaresse Crusj):

Yes! We hebben ‘m weer! Crusj bestaat dit jaar 5 jaar en al 4 keer hebben we deze publieksprijs gewonnen. We zijn super blij met deze waardering van onze gasten. We zijn er trots op dat onze formule zo goed aansluit bij de single doelgroep. Uiteraard is dit een stimulans om ons weer voor de volle 100% in te zetten voor zomer 2016, zodat we weer zo veel tevreden gasten mee kunnen nemen op vakantie. We gaan voor de vijfde Award!

 

 

De Reisgraag awards zijn 5 jaar geleden in het leven geroepen om een eerlijk beeld te schetsen van de kwaliteit van reisorganisaties. Afgelopen jaar zijn er meer dan 6.000 reviews geschreven, enkel en alleen door reizigers. Alle reviews worden handmatig gecontroleerd. Dit is de enige publieksprijs in Nederland waarbij alleen de ervaring van de consument de doorslag geeft.

Comments are closed.