Combinatie Fiets en Wandelbeurs en e-bike Xperience een succes

Op zaterdag 20 en zondag 21 februari organiseerde Jaarbeurs tegelijkertijd en in samenwerking met Fiets & Wandelbeurs voor de eerst keer het nieuwe event e-bike Xperience. Fietsers vonden in de Jaarbeurs in Utrecht het grootste indoor e-bike testparcours van Europa met meer dan 35 aanbieders van e-bikes, van citybike tot sportieve e-bike of high-speed pedelec op één plek.

De E-bike experience

De E-bike experience

De e-bike Xperience kent een succesvolle eerste editie, mede door de samenwerking met de Fiets & Wandelbeurs. 26.612 bezoekers kwamen naar beide events. “Wij zijn aangenaam verrast door de grote opkomst, ook van e-bike geïnteresseerde fietsers”, aldus Bas Rotgans, Brand Manager fietsen.

 

ZIE OOK: Welkom op Fietsrondje voor inspirerende fietsroutes

 

Er blijkt een grote vraag te zijn naar een specifiek event met gedegen informatie, testmogelijkheden en een groot aanbod van merken. Voor een volgende editie zouden we de succesnummers van dit event nog verder willen uitbouwen. Nog meer merken en het testparcours nog verder vergroten en verbeteren. Bovendien willen we meer aandacht besteden aan informatievoorziening. Volgend jaar is e-bike Xperience er in ieder geval weer.

 

 

De volgende editie van e-bike Xperience vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Comments are closed.