Ontdek het prachtige IJsland met een WOW air stopover

WOW! Een extra vakantie in IJsland op weg naar Noord-Amerika zonder extra kosten! Wie wil dat nou niet? WOW air, de trans-Atlantische low-cost airline uit IJsland, biedt passagiers vanaf nu de mogelijkheid om een onbeperkt lange WOW Stopover in IJsland te maken zonder extra vliegkosten te betalen. Profiteer van een extra vakantie en breng een bezoekje aan gletsjers, vulkanen, warmwaterbronnen en de bruisende stad Reykjavik. Met de WOW Stopover is dit spectaculaire land toegankelijker dan ooit!

Met WOW naar IJsland

Met WOW naar IJsland

Een extra vakantie op weg naar Amerika

Onlangs heeft WOW air al twee nieuwe bestemmingen gelanceerd voor uitzonderlijke prijzen. Aankomende zomer start de luchtvaartmaatschappij met vluchten naar Los Angeles en San Francisco. Met de nieuwe Stopover optie biedt WOW air reizigers de mogelijkheid om een pauze te nemen tijdens hun lange trans-Atlantische vlucht. Reizigers kunnen zo lang als ze willen in IJsland verblijven zonder bijkomende vliegkosten. Het is mogelijk om de overstap te boeken op vluchten tussen Europa en de Verenigde Staten via IJsland, zowel op de heen- als op de terugweg. Andere mogelijke Noord-Amerikaanse bestemmingen in 2016 zijn Boston, Baltimore-Washington, Montreal en Toronto.

 

ZIE OOK: Wow, met je rugzak door een extreme storm op IJsland

 

“Onze lage trans-Atlantische tarieven zijn een groot succes onder reizigers die hun vleugels willen spreiden en een reis naar Noord-Amerika willen maken”, aldus Svana Fridriksdottir, Director of Communications bij WOW air.

Tot nu toe is onze korte overstap in Keflavik een teaser geweest van wat IJsland te bieden heeft, maar we kijken er naar uit om de reizigers de mogelijkheid te bieden om IJsland echt te ervaren – wat een flink contrast is met onze Noord-Amerikaanse en Europese bestemmingen.

 

 

Avontuurlijke tours

Om het nog makkelijker te maken kunnen reizigers tijdens het boekingsproces al tours en activiteiten boeken via tours.wowair.com. Hier worden excursies naar populaire bezienswaardigheden aangeboden zoals de Blue Lagoon en de Golden Circle. Of wat dacht je van een indrukwekkende tour op zoek naar het iconische Noorderlicht? Meer avontuurlijke reizigers kunnen een reis maken over het prachtige Reykjavik met een ‘Heli Happy Tour’ of een adrenalinekick ervaren op een sneeuwscooter tour rond Langjökull, de op een na grootste gletsjer van IJsland.

Comments are closed.