Subliem comfort in deze luxe Wintergarden Suites

Ultra luxe cruisemaatschappij Seabourn heeft details en beelden onthuld van de Grand Wintergarden Suites. Het zijn de meest luxueuze en ruimste suites aan boord van het nieuwste schip van de vloot, Seabourn Encore, dat eind 2016 te water wordt gelaten.
schip-seabourn-encore

De twee Grand Wintergarden Suites zullen een waaier van in-suite faciliteiten bieden, vol weelderige luxe voor gasten op zoek naar ultiem comfort en veel ruimte, die zich er dan ook meteen thuis voelen.

“Seabourn Encore’s Grand Wintergarden Suites zullen twee van de mooiste en opvallendste suites in het hoogste segment van de luxereizen zijn,” aldus Christopher Prelog, Seabourn Vice-President Hotel Operations. “Zoals bij een ruime vakantiewoning, zullen de gasten beschikken over subliem comfort, met in het bijzonder het privésolarium met bad en loungebed.”

Beide Grand Wintergarden suites, te vinden op deck acht, bieden bijna 144 vierkante meter binnen- en buitenruimte. De suites zijn voorzien van grote ramen voor een adembenemend zicht op de oceaan en de kustlijn. Ook beschikken ze over twee slaapkamers, tweeënhalf badkamers, twee privéveranda’s, een eettafel voor zes personen, een slaapbank, bijkeuken met minibar en espressomachine en drie flatscreen tv’s.

 

ZIE OOK: Nieuwe Antarctica excursies bij Seabourn

 

Een van de meest unieke kenmerken van de suites is het solarium met bad en slaapbank, een ideaal plekje om te relaxen en te genieten van de zonsondergang. Twee ruime veranda’s, uitgerust met tafel en stoelen, bieden ruim 23 vierkante meter privéruimte, een ideale plek dus om onder de open hemel te dineren. De suitebadkamers zijn heel stijlvol, met een apart whirlpoolbad en douche, gepolijste steen, glimmende kranen en spiegels, evenals exclusieve badproducten van Molton Brown.

 

 

Gasten in de Grand Wintergarden suites en andere luxesuites krijgen heel wat extra faciliteiten, zoals de persoonlijke dienstverlening van de Guest Service Manager, privétransfers met de auto bij het aan en van boord gaan, gratis internet, dagelijkse krantenlevering aan de suite, zachte badjassen, grote mand met tropisch fruit, mooie verse bloemen, een uitgebreide in-suite naslagbibliotheek, enzovoort.

In alle suites aan boord van Seabourn Encore worden de gasten in de watten gelegd, van een welkomstfles gekoelde champagne met hapjes tot de persoonlijke service van een attente Personal Suite Stewardess. In alle discretie zorgt de stewardess voor de favoriete designzepen van de gast, een puur verwenbad, het bijvullen van ijs en bar, de wasservice of helpt ze de gasten bij speciale verzoeken.
Suite-Wintergarden

De extra in-suite accommodatie omvat onder meer ruime opberg- en inloopkasten, zachte badjassen en slippers, een in-suite bar die dagelijks wordt bijgevuld met de voorkeursdrank van de gasten alsook een selectie kussens volgens de voorkeur van de gasten. Bovendien zijn er tal van ontspanningsmogelijkheden zoals flatscreen tv’s met een ruime keuze van films, muziek, televisie- en radiozenders.

Topdesigner Adam D. Tihany ontwierp het eigentijdse interieur van Seabourn Encore met trendy designelementen en innovaties, die perfect passen bij de ingetogen elegantie waarvoor de cruisemaatschappij bekendstaat. Met Seabourn Encore breidt Seabourn haar populaire en hoog aangeschreven Odyssey-klasse schepen uit. Toen de schepen tussen 2009 en 2011 in gebruik werden genomen, bracht de Odyssey-klasse een ware omwenteling teweeg in de wereld van de luxecruises dankzij de grensverleggende accommodatie en innovatieve voorzieningen. Seabourn Encore behoudt de hoge ratio aan ruimte per gast die Seabourn eigen is, evenals de heel persoonlijke service met bijna één personeelslid per gast. Het schip van 40.350 BRT krijgt een extra dek en grotere gemeenschappelijke ruimtes. Het biedt plaats aan 600 gasten (op basis van tweepersoonsbezetting). Elke suite aan boord beschikt over een eigen veranda.

Comments are closed.