Op slechts één uur rijden van Nederland, de veelzijdige panoramacamping

West-Europa, ligt de Nederlandstalige Panoramacamping Petite Suisse. Naast de verschillende accommodatiemogelijkheden, van een comfortabele chalet tot een gezellige tent, biedt de camping veel activiteiten en een prachtig uitzicht. Neem een duik in het verwarmde openluchtzwembad, sla een balletje op de tennisbaan of ga de strijd met elkaar aan op het voetbalveld. De prachtige omgeving van Petite Suisse daagt uit om te ontdekken, op de wielrenfiets, mountainbike of wandelend. Het unieke animatieprogramma vermaakt ook de jonge gasten op Panoramacamping Petite Suisse.

Panoramacamping Petite Suisse

Panoramacamping Petite Suisse

Petite Suisse is zowel geschikt voor de gast die wil genieten van de rust als voor de avonturier. Vanaf de zonrijke terrassen op de camping geniet je, onder het genot van een koffie met een stuk appeltaart of een Belgisch biertje, van het prachtige uitzicht over het dal en de omringende velden. Op zoek naar avontuur? Daag jezelf dan uit op het mountainbike trail, een challenge parcours, of met quad rijden, GPS wandelingen of het abseilen van maar liefst 35 meter hoogte. Speciaal voor kinderen is er tijdens schoolvakanties het animatieprogramma Ardennen Rangers, waaraan zij in verschillende leeftijdsgroepen kunnen deelnemen; touwbruggen over water bouwen, een bivak in het bos of meer te weten komen over de historie van de Ardennen: onder professionele begeleiding beleven kinderen unieke activiteiten in de natuur.

 

ZIE OOK: Elfendorp toont mysterieuze legenden van de Franse Ardennen

 

Petite Suisse biedt naast kampeerplekken en camperplaatsen verschillende accommodatiemogelijkheden. Zo is het mogelijk om te verblijven in een compleet ingerichte bungalowtent, stacaravan, luxe chalet caravan, Finse Chalet (5- of 6-persoons) of een vakantiehuis (12-persoons).

 

 

Op Panoramacamping Petite Suisse waan je je even heel ver van huis, maar toch ligt de camping op slechts één uur rijden van Nederland. Ook kun je overal terecht in het Nederlands: van het restaurant tot de activiteiten.

 

 

De camping is het hele jaar geopend en biedt ieder seizoen haar eigen charme: van de eerste lentegeuren tot zomers genieten, de prachtige herfst waar je er graag op uittrekt in de nabijgelegen bossen of zelfs skiën en langlaufen, vlak naast de camping.

Van de gezellige verblijfaccommodaties en het genieten van het Bourgondische leven in de omliggende Belgische dorpjes, tot het prachtige uitzicht en de vele activiteiten op de camping en in de natuur: Panoramacamping Petite Suisse biedt alles voor een onvergetelijke vakantie!

Comments are closed.