Beleef David Bowie in het Groninger Museum

Het Groninger Museum heeft de openingstijden voor de tentoonstelling ’David Bowie is’ verruimd. Dit heeft het museum besloten naar aanleiding van de grote vraag naar tickets voor deze expositie die is ontstaan na het overlijden van Bowie. Zijn enorme nalatenschap is momenteel te bewonderen in het Groninger Museum. Groningen is voorlopig de laatste stad waar de expositie te zien is. David Bowie is’ is nog te bezoeken tot en met 13 maart.
david-bowie-groninger-museum

Openingstijden Groninger Museum

Dankzij de verruiming van de openingstijden is de expositie nu ook elke zaterdagavond, tot 22.00 uur, te bekijken. Op de tentoonstelling zijn meer dan 300 objecten uit het David Bowie Archief te zien, waaronder handgeschreven songteksten, originele kostuums, foto’s en ontwerpen van bijvoorbeeld albums.

 

ZIE OOK: Ontdek het nieuwe Lahnmarmor-Museum in het Lahntal

 

Volgens het museum is er veel belangstelling voor de tentoonstelling. Mensen die online een kaartje kopen, lopen daarom kans in een online wachtrij terecht te komen. Het museum benadrukt dat dit niet betekent dat de tickets zijn uitverkocht; er zijn nog voldoende tickets beschikbaar.

In de entreehal van het museum biedt het Groninger Museum in Nederland bezoekers de gelegenheid te tekenen in een rouwboek.

 

 

Comments are closed.