Aftrap kampeerbeurzen Evenementenhal met landelijke dekking

Kampeerliefhebbers komen in februari en maart volledig aan hun trekken op alle 3 de locaties van Evenementenhal in Nederland. In Hardenberg wordt het kampeerseizoen afgetrapt met Kampeer & Vrije Tijd, gevolgd door Camperbeurs in Gorinchem en Kampeer Totaal in Venray.
wandelen-mensen

Kampeer & Vrije Tijd

Op 12, 13 en 14 februari staat in Hardenberg kamperen centraal tijdens Kampeer & Vrije Tijd, maar ook de fiets- en wandelbranche is toegevoegd aan de beursvloer. Campings uit binnen- en buitenland vertellen alles over de mooiste kampeer-, wandel- en fietsgebieden. Een groot aanbod met campers en caravans ontbreekt uiteraard niet op de beurs.

 

ZIE OOK: Gevarieerd aanbod op Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg

 

Camperbeurs

In Gorinchem vindt op 26, 27 en 28 februari de eerste editie van Camperbeurs plaats. De vervanger van Caravan & Camper Beurs zet de camperbranche volledig in de schijnwerpers met alle daarbij behorende artikelen. Denk aan accessoires, technische onderdelen en voortenten. Maar ook het verstrekken van toeristische informatie ontbreekt niet. Deze beurs in Nederland blijft de ideale plek om vakantieplannen concreet te maken.

 

 

Kampeer Totaal

Venray staat op 11, 12 en 13 maart in het teken van de zesde editie van Kampeer Totaal. Zowel startende als ervaren kampeerders kunnen zich laten informeren en inspiratie opdoen in Evenementenhal Venray. Tijdens de beurs ontdekken bezoekers de mooiste noviteiten op kampeergebied. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor jong en oud.

Alle kampeerbeurzen van Evenementenhal zijn te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen op alle locaties gratis parkeren.

Comments are closed.