Geluksvrachtwagens door Nederland

Wellicht heeft u ze al zien rijden, de geluksvrachtwagens. Aloys Roemaat Transport rijdt sinds enkele weken met een aantal opleggers waarop de Achterhoek als geluksregio wordt neergezet. Het is een samenwerking tussen het transportbedrijf en Achterhoek Toerisme.

Een geluksvrachtwagen uit de Achterhoek

Een geluksvrachtwagen uit de Achterhoek

Manuel Hezeman (Manager Achterhoek Toerisme): “Door deze samenwerking met een echt Achterhoekse onderneming kunnen we heel Nederland laten zien dat het geluk van Nederland in de Achterhoek te vinden is.”

 

ZIE OOK: Musea in de Achterhoek bundelen krachten

 

Peter Roemaat (Directeur Aloys Roemaat): “Wij dragen de Achterhoek een warm hart toe en kunnen dat op deze manier ook aan de buitenwereld laten zien”. De bedrukking van de opleggers maakt onderdeel uit van de campagne “Het geluk van Nederland, ECHT Achterhoek”, waarmee de Achterhoek sinds afgelopen jaar naar buiten treedt.

 

 

De nieuwe toeristische gids, die binnenkort weer verkrijgbaar is bij VVV en informatiepunten, heet dan ook de Achterhoek Geluksgids. Met de campagne onderscheid de regio zich met haar diversiteit. Het geluk van Nederland bestaat uit een breed scala van persoonlijke, kleinere gelukjes en is voor iedereen verschillend. Voor de één is het wakker worden met een prachtig uitzicht, voor de ander is het een bezoek brengen aan één van de musea, of culinair genieten bij één van de vele restaurants, misschien wel op de pedalen tijdens een fietstocht langs de wijngaarden. Oftewel, er is voor iedereen geluk te vinden in de Achterhoek.

Comments are closed.