Flower Campings: kleinschalige vakanties voor natuurliefhebbers

Bloemenkind, iemand die graag de bloemetjes buiten zet of juist een echte muurbloem? Wat voor type je ook bent, Flower Campings heeft een passend plekje voor iedereen die van kamperen houdt. Bij deze specialist in Franse natuurvakanties boek je heel eenvoudig een kampeerplaats voor je eigen tent of caravan, maar je kunt het ook luxer aanpakken. Voor de glampers heeft Flower Campings namelijk een breed aanbod aan tipi’s, yurts en zelfs exclusieve lodges. Dat alles komt met de fijne Flower Spirit: vrijheid, flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Dankzij de first minute aanbiedingen is een lentegevoel in de winter in een paar klikken voordelig geregeld. Van de Côte d’Azur tot Limousin en van Provence tot Champagne. Waar zit jij straks met een bloem in je haar te relaxen?

De Freeflower lodge

De Freeflower lodge

Ruimte, rust en gezelligheid

Kamperen is ontmoeten is het motto van Flower Campings: de campings zijn te vinden op mooie plekjes in de natuur met veel ruimte, rust en gezelligheid. Altijd kleinschalig met maximaal 250 staanplaatsen, maar wel voorzien van fijne voorzieningen en bijzondere overnachtingsmogelijkheden. Zo is er de Free Flower, een tentwoning van 40 m2 die op maar liefst 44 campings te boeken is. En wat te denken van de Sweet Flower Lodge, een trendy en milieuvriendelijk huisje van hout en canvas. Luxe voorzieningen en een prachtig uitzicht zijn in begrepen. Liever kinderdromen herleven? Boek dan een Flower Hutlodge, ideaal voor kinderen én het kind in jou.

 

ZIE OOK: Kampeervakantie op nog-net-geen-dreinen-afstand van Nederland

 

Geen zorgen, gewoon vakantie

Nederlandse kampeerliefhebbers die met het hele gezin willen genieten zitten helemaal goed bij Flower Campings. Er is zelfs een selectie van speciale kindercampings waar activiteiten voor van alle leeftijden worden georganiseerd. Samen de omgeving verkennen, hutten bouwen en lekker spelen in het water staan sowieso op het programma.

 

 

De meeste Flower Campings hebben een Mister Flower Kinderclub waar kinderen van zes tot twaalf jaar leren over de natuur, de regio en de Franse cultuur. Van speurtochten tot zelf jam maken en van spannende verhalen over vroeger tot insecten zoeken – Mister Flower is van alle markten thuis. Ideaal voor kinderen en hun ouders, want zo heeft iedereen de tijd om te doen waar hij of zij zin in heeft. Geen zorgen, gewoon vakantie!

Comments are closed.