Flevoland en Randmeren in 1e uitzending VaarTV

Op zaterdag 16 januari zendt RTL4 de eerste aflevering van het geheel vernieuwde watersportprogramma VaarTV uit, met Flevoland en Randmeren in beeld! Met het nieuwe format richt VaarTV zich nu ook op jonge mensen die enthousiast gemaakt worden voor verschillende vormen van watersport.
vaartv-flevoland

Presentatrices

De vernieuwing heeft niet alleen een totaal ander format opgeleverd, ook de presentatie is vernieuwd. Het nieuwe VaarTV wordt gepresenteerd door Laura Hogendoorn (voorheen reporter WNL en presentatrice NOS Zappweek) en Nadia Palesa (ex-Pow News en ook presentatrice RTL Snowmagazine). Laura en Nadia zijn gepassioneerde watersporters die er alles aan doen om het hun gasten op en rond het water naar de zin te maken. De beeldschone dames geven met hun gedurfde aanpak nieuw elan aan de bestaande watersport.

Verkenningstocht langs Nederlands mooiste watersportgebieden

“We hebben prachtige watersportregio’s in Nederland bezocht”, zegt Laura Hogendoorn, één van de twee presentatrices van het programma. “Elke aflevering verkennen we een watersportgebied met een groep avontuurlijke, jonge mensen en maken kennis met de meest uiteenlopende vormen van watersport die in de regio mogelijk zijn. Door de opzet van het programma ontstaat een unieke mix van adrenalinesporten als flyboarden, wakeboarden en parasailen met rustiger vormen als sloepvaren, suppen en kanovaren.”

 

ZIE OOK: Hollands Wildnis van start in Duitsland

 

In de hele reeks komen de mooiste watersportgebieden in Flevoland, de Randmeren, de Achterhoek en Limburg in beeld. Daarnaast wordt er elke aflevering aandacht besteed aan nieuwe boten, producten en andere watersport gerelateerde onderwerpen. De eerste uitzending gaat helemaal over kiten en tuben op de Randmeren.

 

 

Samenwerking

Toerisme Flevoland, Gebiedscooperatie Gastvrije Randmeren en de gemeenten Spakenburg Bunschoten, Zeewolde, Harderwijk, Dronten, Lelystad, Urk en Almere zijn partner in het programma VaarTV. Op en rond het water van Flevoland en de Randmeren zijn 4 uitzendingen gemaakt die op zaterdag 16 januari, 6 februari, 13 februari en 27 februari worden uitgezonden. Benieuwd naar de eerste beelden? Kijk hier voor een voorproefje.Volg VaarTV ook op facebook.com/vaarTV

 

 

Het totaal vernieuwde VaarTV is een initiatief van Bohil Media, onderdeel van de Telegraaf Media Groep. VaarTV wordt wekelijks uitgezonden vanaf zaterdag 16 januari tussen 17.00 uur en 17.30 uur bij RTL4. De herhalingen zijn elke zondag tussen 14:00 uur en 14:30 uur bij RTL4.

Comments are closed.